Březen 28, 200916 r Zeptám se na poradě a dám Ti info.Slibuju. slibovat nemusíš, jen mě to sere prostě O2 no
Březen 28, 200916 r To znamená uklidit záchod a celej byt,vyluxovat(ne lednici) utřit prach a za to dostanu...
Březen 28, 200916 r tak to ti nezávidím, teda jak se to vezme.. já utírám prach, peru prádlo, věším prádlo, luxuju, vytírám a stejně za to dostanu hovno
Březen 28, 200916 r Autor To znamená uklidit záchod a celej byt,vyluxovat(ne lednici) utřit prach a za to dostanu... Možnost to samý zítra udělat i u tchýně, že
Březen 28, 200916 r chlapci a páni , pro dnešek to tady balím. ráno je za chvilku a vstávat je potřeba
Březen 28, 200916 r To znamená uklidit záchod a celej byt,vyluxovat(ne lednici) utřit prach a za to dostanu... kdyby jsi byl šokovnej, můžeš to dělat za peníze
Březen 28, 200916 r Autor chlapci a páni , pro dnešek to tady balím. ráno je za chvilku a vstávat je potřeba Tak dobrou panáčku a zítra
Březen 28, 200916 r Autor a jéje, vlastní zkušenosti? To bych si rači zlomil nohy než bych tam nahoru k nim vlezl !!!
Březen 28, 200916 r chlapci a páni , pro dnešek to tady balím. ráno je za chvilku a vstávat je potřeba dobrou! Já byl teď taky trochu luxovat bílej sex?
Březen 28, 200916 r To bych si rači zlomil nohy než bych tam nahoru k nim vlezl !!! a to od začátku? nebo až poslední dobou?
Březen 28, 200916 r Autor S ženskejma jsou stejně jenom trable.Vid Rosto? Rosťa teď čumí na bednu ale je tomu tak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.