Březen 28, 200916 r Autor a to od začátku? nebo až poslední dobou? Ze začátku to ještě šlo ikdyž taky měla svoje dny i se švagrovou ale teď je to dost často protože ať si vymyslí co chce ta moja nádhera tak já ji jenom ubližuju, ... a už je tu neřeším.
Březen 28, 200916 r Ze začátku to ještě šlo ikdyž taky měla svoje dny i se švagrovou ale teď je to dost často protože ať si vymyslí co chce ta moja nádhera tak já ji jenom ubližuju, ... a už je tu neřeším. chlape už aby sis našel nový bydlení! to by bylo pro tebe teď to nejlepší
Březen 28, 200916 r Autor Ladiku: po jaké době to začalo stát za howno? Před cca 7.rokama byla jedna krizovka ale od té doby zase vázla komunikace mezi náma až do asi před rokem kdy to nabralo tochu rychlejší spád .
Březen 28, 200916 r Autor chlape už aby sis našel nový bydlení! to by bylo pro tebe teď to nejlepší V to doufám. Už i naši to vzali jako hotovou věc tak uvidím jestli se někde něco najde za rozumnou cenu.
Březen 28, 200916 r V to doufám. Už i naši to vzali jako hotovou věc tak uvidím jestli se někde něco najde za rozumnou cenu. tak to je super, podpora od rodičů je potřeba u nich bydlet nemůžeš?
Březen 28, 200916 r Autor tak to je super, podpora od rodičů je potřeba u nich bydlet nemůžeš? Tam jsem bydlel nějaký 3.metry před těma 7.rokama ale to je o ničem. Jsou tam ještě dvě švice a to by stejně nebylo řešení páč ani nechcu.
Březen 28, 200916 r Tam jsem bydlel nějaký 3.metry před těma 7.rokama ale to je o ničem. Jsou tam ještě dvě švice a to by stejně nebylo řešení páč ani nechcu. tak to je blbý, a oni sou v baráku?
Březen 28, 200916 r Autor tak to je blbý, a oni sou v baráku? Jj. Přes kopec v Blažovicích a v baráku.
Březen 28, 200916 r Jj. Přes kopec v Blažovicích a v baráku. a ty dvě švici tam sou s rodinou nebo sami?
Březen 28, 200916 r Autor a ty dvě švici tam sou s rodinou nebo sami? Sami ale stejně tam není momentálně volná žádná místnost. Rači bych někde sám do podnájmu. Za těch pár let už bych taky byl rád v klidu a nacházel všechno tam kde to necháš.
Březen 28, 200916 r Autor Tak to je ve hvězdách !!! Ona 69. se nejezdí špatně páč je to mimo centrum ale dokud nedodělají kanalizaci tak je to tam teď taky jak u nás
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.