Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 bílej sex? Bingóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nejlepší sex co existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ty woe...to jsem zas nadhodil tématiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 a to od začátku? nebo až poslední dobou? Ze začátku to ještě šlo ikdyž taky měla svoje dny i se švagrovou ale teď je to dost často protože ať si vymyslí co chce ta moja nádhera tak já ji jenom ubližuju, ... a už je tu neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ladiku: po jaké době to začalo stát za howno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nejlepší sex co existuje A hlavně bez alimentovejch následků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ze začátku to ještě šlo ikdyž taky měla svoje dny i se švagrovou ale teď je to dost často protože ať si vymyslí co chce ta moja nádhera tak já ji jenom ubližuju, ... a už je tu neřeším. chlape už aby sis našel nový bydlení! to by bylo pro tebe teď to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A hlavně bez alimentovejch následků ani mi nemluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ladiku: po jaké době to začalo stát za howno? Před cca 7.rokama byla jedna krizovka ale od té doby zase vázla komunikace mezi náma až do asi před rokem kdy to nabralo tochu rychlejší spád . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 chlape už aby sis našel nový bydlení! to by bylo pro tebe teď to nejlepší V to doufám. Už i naši to vzali jako hotovou věc tak uvidím jestli se někde něco najde za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 V to doufám. Už i naši to vzali jako hotovou věc tak uvidím jestli se někde něco najde za rozumnou cenu. tak to je super, podpora od rodičů je potřeba u nich bydlet nemůžeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ani mi nemluv Minimálně 9.let mě to ještě čeká !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tak to je super, podpora od rodičů je potřeba u nich bydlet nemůžeš? Tam jsem bydlel nějaký 3.metry před těma 7.rokama ale to je o ničem. Jsou tam ještě dvě švice a to by stejně nebylo řešení páč ani nechcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tam jsem bydlel nějaký 3.metry před těma 7.rokama ale to je o ničem. Jsou tam ještě dvě švice a to by stejně nebylo řešení páč ani nechcu. tak to je blbý, a oni sou v baráku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rodiče jsou fajn ale někdy je i s níma problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tak to je blbý, a oni sou v baráku? Jj. Přes kopec v Blažovicích a v baráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jj. Přes kopec v Blažovicích a v baráku. a ty dvě švici tam sou s rodinou nebo sami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 a ty dvě švici tam sou s rodinou nebo sami? Sami ale stejně tam není momentálně volná žádná místnost. Rači bych někde sám do podnájmu. Za těch pár let už bych taky byl rád v klidu a nacházel všechno tam kde to necháš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to celkem chápu mimochodem kolik je sestrám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: ty woe...ty jseš zvědavej jako moje babička!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to celkem chápu mimochodem kolik je sestrám? Všecky tři mladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ... Babičku mi sem už netahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 LADIKU: KDY MĚ SVEZEŠ DO BOSONOH??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Roman ja ťa pozývam, máme v Prešove dosť obchodov Bossanoha :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to je ve hvězdách !!! Ona 69. se nejezdí špatně páč je to mimo centrum ale dokud nedodělají kanalizaci tak je to tam teď taky jak u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.