Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ale já chcu do Brna...mám tam kamarádku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: ty woe...ty jseš zvědavej jako moje babička!!! to mám po tobě Všecky tři mladší to jest? pošli foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to jest? pošli foto Tak to po mě chceš moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 chlastame nebo kecame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ale já chcu do Brna...mám tam kamarádku! Momentálně by i mě to Brno stačilo a nejen skrz kamarádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to po mě chceš moc jakto? a věk? chlastame nebo kecame? chlastáme i kecáme co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jde se spát! Manželsky povinnosti nedopadli a tak to tady balím.Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 chlastame nebo kecame? Jak kdo a jak s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jde se spát! Manželsky povinnosti nedopadli a tak to tady balím.Dobrou noc Ty už nemám s kým řešit ale spat bych měl jít taky. Když si vezmu že je jedna hodina tak se vidím jak ráno lezu z postele abych se vykoupal a byl na desátou v Brně Dobrou Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jakto? a věk? chlastáme i kecáme co ty? ja chlastam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jak kdo a jak s kým chlastam s kamosema,holek uz bylo habakuk,tak davam pauzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A jooo!!! Posunutej čas...ty woe ...to zas bude probuzení!!! Díky a dobrou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 dobrou Rome taky bych měl jít pinkat, navíc když budem spát o hodinu míň :-/ Jirko, jsi tady nebo v CH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jakto? a věk? Už jsem to našel - 29, 32 a 35. Ale fotky teď hledat nebudu bo bych tu byl ještě dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 dobrou Rome taky bych měl jít pinkat, navíc když budem spát o hodinu míň :-/ Jirko, jsi tady nebo v CH? jeste v CH,domu dorazim v pulce dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 chlastam s kamosema,holek uz bylo habakuk,tak davam pauzu Jj. Trénovat se musí na střídačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Už jsem to našel - 29, 32 a 35. Ale fotky teď hledat nebudu bo bych tu byl ještě dlouho 35 je u holek hezkej vek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jj. Trénovat se musí na střídačku mel bych dat pauzu,uz toho bylo nejak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jirka: kua, to tam seš zas na pěkně dlouho co! Hrábě: to ti to trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jeste v CH,domu dorazim v pulce dubna Napaiš rovnou že skrz a na Besídku OC 25.-26.4.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 35 je u holek hezkej vek Jénže ta je zrovna vdaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jirka: kua, to tam seš zas na pěkně dlouho co!Hrábě: to ti to trvalo myslim ze je to tak 75:25 ve prospech Svajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 mel bych dat pauzu,uz toho bylo nejak moc Do kdy - do středy !?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jénže ta je zrovna vdaná a kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Do kdy - do středy !?! do Besidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.