Březen 29, 200916 r Jero: tak co? Už máš ten foták??? Nene,objednal jsem v patek .,, Uvidim kdy dorazi : )
Březen 29, 200916 r čau lidi...jak je...?u mě včera proběhla rumová aféra.... klobásky na roštu... ale jinak jsem jak když mě někdo zmlátil...
Březen 29, 200916 r čau lidi...jak je...?u mě včera proběhla rumová aféra.... klobásky na roštu... ale jinak jsem jak když mě někdo zmlátil... ja jsem na tom podobne,ale po vodkovy afere
Březen 29, 200916 r vypálit červa se občas musí... tak to ja mam posledni dobou predpaleno hodne dopredu
Březen 29, 200916 r Jsem nacpanej jako hovado! ja si dal jenom lehkej obidek.A uz me zacina skrundat v brise,tak to asi pujdu necim zalepit
Březen 29, 200916 r Krůtí maso a hodně rýže se šopskym salátem...ted to polejvám Birellem protože musim za chvilku vypadnout.
Březen 29, 200916 r Krůtí maso a hodně rýže se šopskym salátem...ted to polejvám Birellem protože musim za chvilku vypadnout. tak to bych si dal taky...teda az na toho Birella
Březen 29, 200916 r Náhodou Jirko mě ten Birell docela chutná-furt lepší než nějaky ty sladky sračky.
Březen 29, 200916 r Náhodou Jirko mě ten Birell docela chutná-furt lepší než nějaky ty sladky sračky. ja to nealko moc nemusim,ale je fakt,ze na zizen je lepsi nez Cola a podobny sragory
Březen 29, 200916 r No právě.No nic...pojedu zase do bytu.Dávám to pořád dokupy tak hodne stesti,at to mas co nejdriv v cajku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.