Jero Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zdarec chalani .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zdarec chalani .,, Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jero: tak co? Už máš ten foták??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jero: tak co? Už máš ten foták??? Nene,objednal jsem v patek .,, Uvidim kdy dorazi : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak jsem na to zvědavej jak budeš spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Nene,objednal jsem v patek .,, Uvidim kdy dorazi : ) Cos objednal za masinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jdu makat kluci.Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jdu makat kluci.Ahoj Zatim se mej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čau lidi...jak je...?u mě včera proběhla rumová aféra.... klobásky na roštu... ale jinak jsem jak když mě někdo zmlátil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Čau všici. Už jste po jídle ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čau lidi...jak je...?u mě včera proběhla rumová aféra.... klobásky na roštu... ale jinak jsem jak když mě někdo zmlátil... ja jsem na tom podobne,ale po vodkovy afere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Čau všici. Už jste po jídle ??? jojo,uz jsem se zkusil najist a zatim cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ja jsem na tom podobne,ale po vodkovy afere vypálit červa se občas musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jsem nacpanej jako hovado! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 vypálit červa se občas musí... tak to ja mam posledni dobou predpaleno hodne dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj Luky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jsem nacpanej jako hovado! ja si dal jenom lehkej obidek.A uz me zacina skrundat v brise,tak to asi pujdu necim zalepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Krůtí maso a hodně rýže se šopskym salátem...ted to polejvám Birellem protože musim za chvilku vypadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Krůtí maso a hodně rýže se šopskym salátem...ted to polejvám Birellem protože musim za chvilku vypadnout. tak to bych si dal taky...teda az na toho Birella Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Náhodou Jirko mě ten Birell docela chutná-furt lepší než nějaky ty sladky sračky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Náhodou Jirko mě ten Birell docela chutná-furt lepší než nějaky ty sladky sračky. ja to nealko moc nemusim,ale je fakt,ze na zizen je lepsi nez Cola a podobny sragory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No právě.No nic...pojedu zase do bytu.Dávám to pořád dokupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No právě.No nic...pojedu zase do bytu.Dávám to pořád dokupy tak hodne stesti,at to mas co nejdriv v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dám to dokupy a pak by to mohli udělat ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.