Březen 29, 200916 r HF - Jj ,fotecky pak nejaky spachame : ) ... Vsak na ostravici bude casu a mista habadej ... Za panaky me chcete ucit jo? jeste ,ze to bude mit nejakej ten stabilizator ... Rosto - Tak ono se vzdycky najde neco co te prekvapi a u ceho se zase neco novyho naucis ze ...,
Březen 29, 200916 r Autor Včera trochu svítilo a pak taky Laďo Tak to u nás bylo včera úplně super - tak jak by mělo bejt na jaře
Březen 29, 200916 r HF - Jj ,fotecky pak nejaky spachame : ) ... Vsak na ostravici bude casu a mista habadej ...Za panaky me chcete ucit jo? jeste ,ze to bude mit nejakej ten stabilizator ... Rosto - Tak ono se vzdycky najde neco co te prekvapi a u ceho se zase neco novyho naucis ze ..., To je pravda Jero. To je tak se vším.
Březen 29, 200916 r Autor HF: a nebo to Jeryho naučíme za pár panáku vid? To rači né !!! - to by se ty fotky potom museli hned vymazat
Březen 29, 200916 r Tak to u nás bylo včera úplně super - tak jak by mělo bejt na jaře No právě. To jsem četl že sis opaloval záda nebo co.....
Březen 29, 200916 r Autor Hezky vecer Ahoj kočičko Ještě žes dneska nakonec nejezdila páč je počasí nanic
Březen 29, 200916 r Autor No právě. To jsem četl že sis opaloval záda nebo co..... Při tom jak svítil oskar a těch 16-18°C to bylo
Březen 29, 200916 r Ahoj kočičko Ještě žes dneska nakonec nejezdila páč je počasí nanic Ahoj kocourku Ja byla nakonec v IMAXU a kouknout na Staromaku na Velikonocni trhy bo co to bylo Kazdopadne tady docela teploucko akorat obcas sprchlo no
Březen 29, 200916 r Autor HF - Jj ,fotecky pak nejaky spachame : ) ... Vsak na ostravici bude casu a mista habadej ... Už bych s tím tu měl konečně udělat !!! A taky doufám že se to počasí konečně letos trochu víc umoudří a bude líp než loni.
Březen 29, 200916 r Jj. Byl jsem u souseda na chalupě. Potřeboval přenosit nějaký skříně z půdy dolů. Za dvě hoďky bylo hotovo.
Březen 29, 200916 r Autor ... Jenže to u nás i když někdy málo ale pomale pořád skoro celej den Naplánujem to na jindy
Březen 29, 200916 r Jiřiku: Ty bejku...celej den jenom jiš ne? prave ze to bylo prvni vetsi jidlo dneska
Březen 29, 200916 r Autor Jiřiku: Ty bejku...celej den jenom jiš ne? To né - on je likvidátor přebytků a ve všech směrech
Březen 29, 200916 r Ahoj sousede. Co dobrého jsi měl ??? zdarec, varil jsem sam,takze zadna hitparada-michany vajicka a udelal jsem si k tomu kupu zeleninovyho salatu.No a krupavou bagetku k tomu
Březen 29, 200916 r To né - on je likvidátor přebytků a ve všech směrech posledni dobou hlavne v chlastu .Musim toho nechat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.