Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoooj Jani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 HF - Jj ,fotecky pak nejaky spachame : ) ... Vsak na ostravici bude casu a mista habadej ... Za panaky me chcete ucit jo? jeste ,ze to bude mit nejakej ten stabilizator ... Rosto - Tak ono se vzdycky najde neco co te prekvapi a u ceho se zase neco novyho naucis ze ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Romariooo: Jsem napsala snad baf? Rosti ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Hezky vecer piskoti Cao Jani ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Včera trochu svítilo a pak taky Laďo Tak to u nás bylo včera úplně super - tak jak by mělo bejt na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 HF - Jj ,fotecky pak nejaky spachame : ) ... Vsak na ostravici bude casu a mista habadej ...Za panaky me chcete ucit jo? jeste ,ze to bude mit nejakej ten stabilizator ... Rosto - Tak ono se vzdycky najde neco co te prekvapi a u ceho se zase neco novyho naucis ze ..., To je pravda Jero. To je tak se vším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 HF: a nebo to Jeryho naučíme za pár panáku vid? To rači né !!! - to by se ty fotky potom museli hned vymazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to u nás bylo včera úplně super - tak jak by mělo bejt na jaře No právě. To jsem četl že sis opaloval záda nebo co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Cau Jerysku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Hezky vecer Ahoj kočičko Ještě žes dneska nakonec nejezdila páč je počasí nanic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No právě. To jsem četl že sis opaloval záda nebo co..... Při tom jak svítil oskar a těch 16-18°C to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj kočičko Ještě žes dneska nakonec nejezdila páč je počasí nanic Ahoj kocourku Ja byla nakonec v IMAXU a kouknout na Staromaku na Velikonocni trhy bo co to bylo Kazdopadne tady docela teploucko akorat obcas sprchlo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Rosto: tak co? Pracoval jsi dnes nebo leháro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 HF - Jj ,fotecky pak nejaky spachame : ) ... Vsak na ostravici bude casu a mista habadej ... Už bych s tím tu měl konečně udělat !!! A taky doufám že se to počasí konečně letos trochu víc umoudří a bude líp než loni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jani: tak kdy přijedeš za Románkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jj. Byl jsem u souseda na chalupě. Potřeboval přenosit nějaký skříně z půdy dolů. Za dvě hoďky bylo hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Sakra ja se prejedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ... Jenže to u nás i když někdy málo ale pomale pořád skoro celej den Naplánujem to na jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jiřiku: Ty bejku...celej den jenom jiš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Ahoj sousede. Co dobrého jsi měl ??? Editováno: 29. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jiřiku: Ty bejku...celej den jenom jiš ne? prave ze to bylo prvni vetsi jidlo dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jiřiku: Ty bejku...celej den jenom jiš ne? To né - on je likvidátor přebytků a ve všech směrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 A ted jsem dostal hlad já...děláte mě chutě a já mám prázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj sousede. Co dobrého jsi měl ??? zdarec, varil jsem sam,takze zadna hitparada-michany vajicka a udelal jsem si k tomu kupu zeleninovyho salatu.No a krupavou bagetku k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To né - on je likvidátor přebytků a ve všech směrech posledni dobou hlavne v chlastu .Musim toho nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.