Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 A ted jsem dostal hlad já...děláte mě chutě a já mám prázdno Já momentálně likviduju "Zlatý nugát" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ježiš...vajička...nééé!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ježiš...vajička...nééé!!! ja vajicka muzu.Navic ani nebylo moc na vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 posledni dobou hlavne v chlastu . To máš takovej strach z Besídky že pořád trénuješ a nebo aby se to náhodou nezkazilo ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ty woe...i kdybych měl chcipnout tak to do huby nevezmu v žádny podobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To je pravda Jero. To je tak se vším. Taktak : ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Romci: A nechtel bys ty prijet za mnou? HF: No jeste pojedu do Brna jak pojedu ty Nasedlovice coz bude bud v pulce dubna nebo v kvetnu Ahoooj Jiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To máš takovej strach z Besídky že pořád trénuješ a nebo aby se to náhodou nezkazilo ?!? ne,ale furt sem nekdo neco taha.....a jenom cucet na to neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 HF: co to je Zlatý nugát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Romci: A nechtel bys ty prijet za mnou? HF: No jeste pojedu do Brna jak pojedu ty Nasedlovice coz bude bud v pulce dubna nebo v kvetnu Ahoooj Jiri Ahoj kocko,co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 CMF: chtěl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ježiš...vajička...nééé!!! Roman, asi si pojdem spraviť praženicu :smich: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čau všichni, dnes jen na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ježiš...vajička...nééé!!! Na vajíčka běž do jiný knajpi !!! Já pojídám toto aby se to náhodou nezkazilo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Maroš: zabiju Tě...hajzle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Standis: čáu chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ne,ale furt sem nekdo neco taha.....a jenom cucet na to neumim To máš ale hnusný kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Maroš: zabiju Tě...hajzle Musím sa priznať, že už som vajíčka nemal ani nepamatám, ale už sú v zásobe v chladničke :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čau všichni, dnes jen na skok A pak skákat jinde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čau všichni, dnes jen na skok Ahoj krajánku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jiri nic moc... nahlasila jsem na zavody vysku a vahu a bud musim dost pribrat nebo shodit 2 kila Copak u tebe? Romci tak co ti brani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čau všichni, dnes jen na skok zdarec chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Musím sa priznať, že už som vajíčka nemal ani nepamatám, ale už sú v zásobe v chladničke :palec2: Jj Maroš. Vejce taky můžu. I když říkají že nejsou zdravé ale co je zdravé viď ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čau všichni, dnes jen na skok Ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 HF: No jeste pojedu do Brna jak pojedu ty Nasedlovice coz bude bud v pulce dubna nebo v kvetnu V půlce dubna jsem na týden v lázních, potom Besídka, tak jenom první weekend v květnu budu v Brně. Pak už budu tam nahoře u Vás a to se třeba uvidíme tam někde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.