Březen 29, 200916 r Rosto: to musiš mít v krvi ne?To se nedá naučit! Nene. To se dá naposlouchat ale musíš začít tou správnou muzikou. Musí ti u toho poskakovat nohy čeče.
Březen 29, 200916 r chtělo by to videjko,když motor bude v tahu..nemusíš letět 200 na tom plácku u stadáku by to stačilo...
Březen 29, 200916 r chtělo by to videjko,když motor bude v tahu..nemusíš letět 200 na tom plácku u stadáku by to stačilo... Najmi co ty folie ?? Už to máš v pořádku ?? Nechal bych si je taky udělat ale trochu mě to odradilo.
Březen 29, 200916 r Zvuk jak vzteklý Pitbul co ???? ešte horšie Mároš: vždyt to je skoro ten samej zvuk co mám já!!! lol
Březen 29, 200916 r Najmi co ty folie ?? Už to máš v pořádku ?? Nechal bych si je taky udělat ale trochu mě to odradilo. vubec nic se nezměnilo...absolutně žádná odezva...prostě mrtvej brouk... je mě z něj na
Březen 29, 200916 r vubec nic se nezměnilo...absolutně žádná odezva...prostě mrtvej brouk... je mě z něj na Pošli na něj Čečence ty woe ne ???
Březen 29, 200916 r Pošli na něj Čečence ty woe ne ??? to bych si pomohl... já si o tom myslím své a pokud se někde potkáme na srazu klidně mu to řeknu do očí!
Březen 29, 200916 r to bych si pomohl... já si o tom myslím své a pokud se někde potkáme na srazu klidně mu to řeknu do očí! Hele Najmi ty nevíš o nějaký solidní firmě která to dělá a hlavně podle vzhlášky co ???
Březen 29, 200916 r Ne!!! Já jo to diktuju a ona mi to píše...Vole! No tak to je jak u nás doma. Ženská má 350 úhozů za minutu tak se nebudu dřít. :smich:
Březen 29, 200916 r Hele Najmi ty nevíš o nějaký solidní firmě která to dělá a hlavně podle vzhlášky co ??? tak já do folií nedělám a neznám žádnou vyhlášenou firmu v Praze nebo okolí....sory..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.