Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
chtělo by to videjko,když motor bude v tahu..nemusíš letět 200 na tom plácku u stadáku by to stačilo... ;)

Najmi co ty folie ?? Už to máš v pořádku ?? Nechal bych si je taky udělat ale trochu mě to odradilo. ;)

Vloženo
Najmi co ty folie ?? Už to máš v pořádku ?? Nechal bych si je taky udělat ale trochu mě to odradilo. ;)

vubec nic se nezměnilo...absolutně žádná odezva...prostě mrtvej brouk... ;) je mě z něj na kol9

Vloženo
to bych si pomohl... ;) já si o tom myslím své a pokud se někde potkáme na srazu klidně mu to řeknu do očí!

Hele Najmi ty nevíš o nějaký solidní firmě která to dělá a hlavně podle vzhlášky co ??? :palec2:

Vloženo
Hele Najmi ty nevíš o nějaký solidní firmě která to dělá a hlavně podle vzhlášky co ??? :palec2:

tak já do folií nedělám a neznám žádnou vyhlášenou firmu v Praze nebo okolí....sory.. :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...