wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Maroš : Mal to dobre naladěné ???? ten zvuk sa nedá popísať, proste nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Rosto: když já rockovou muziku nemusim no... Já tě jí naučím poslouchat jo ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 A já myslel že mi chceš pochválit toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Rosto: to musiš mít v krvi ne?To se nedá naučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ten zvuk sa nedá popísať, proste nádhera Zvuk jak vzteklý Pitbul co ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Rosto: to musiš mít v krvi ne?To se nedá naučit! Nene. To se dá naposlouchat ale musíš začít tou správnou muzikou. Musí ti u toho poskakovat nohy čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 chtělo by to videjko,když motor bude v tahu..nemusíš letět 200 na tom plácku u stadáku by to stačilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Mároš: vždyt to je skoro ten samej zvuk co mám já!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 chtělo by to videjko,když motor bude v tahu..nemusíš letět 200 na tom plácku u stadáku by to stačilo... Najmi co ty folie ?? Už to máš v pořádku ?? Nechal bych si je taky udělat ale trochu mě to odradilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Hoši já jsem nalitej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zvuk jak vzteklý Pitbul co ???? ešte horšie Mároš: vždyt to je skoro ten samej zvuk co mám já!!! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jako vzteklý vlčák to jo. Ale Pitbul ???? :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Hoši já jsem nalitej! Tak nechlastej woe ne ???? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Pijeme s mladou červené a to je hutny jako prase!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Najmi co ty folie ?? Už to máš v pořádku ?? Nechal bych si je taky udělat ale trochu mě to odradilo. vubec nic se nezměnilo...absolutně žádná odezva...prostě mrtvej brouk... je mě z něj na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak pijete nebo ona pije a ty píšeš co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 vubec nic se nezměnilo...absolutně žádná odezva...prostě mrtvej brouk... je mě z něj na Pošli na něj Čečence ty woe ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak pijete nebo ona pije a ty píšeš co ??? Rosťo :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Pošli na něj Čečence ty woe ne ??? to bych si pomohl... já si o tom myslím své a pokud se někde potkáme na srazu klidně mu to řeknu do očí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ne!!! Já jo to diktuju a ona mi to píše...Vole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ne!!! Já jo to diktuju a ona mi to píše...Vole! takže děláš zesilovač jo....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 to bych si pomohl... já si o tom myslím své a pokud se někde potkáme na srazu klidně mu to řeknu do očí! Hele Najmi ty nevíš o nějaký solidní firmě která to dělá a hlavně podle vzhlášky co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ne!!! Já jo to diktuju a ona mi to píše...Vole! No tak to je jak u nás doma. Ženská má 350 úhozů za minutu tak se nebudu dřít. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Hele Najmi ty nevíš o nějaký solidní firmě která to dělá a hlavně podle vzhlášky co ??? tak já do folií nedělám a neznám žádnou vyhlášenou firmu v Praze nebo okolí....sory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Rosto: znám takovou firmu.Je z Pardubic a je to špička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.