Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já jdu taky.

Rosťo ty máš chip? :help:

Nene Maroš. Ani po tom nějak netoužím. Já jsem řidič pohodář a mě to stačí takhle. :palec2:

my si dáme s lubinobom asi ecobox čo má karlos, o liter dole spotreba :palec2:

Já jdu taky.

Kam jseš taky. :feve: to snad ne ??? :smich: :smich: :smich:

my si dáme s lubinobom asi ecobox čo má karlos, o liter dole spotreba :palec2:

O litr dole při normální klidné jízdě. Tomu věřím. Ale jinak o litr víc ne ??? lol

Jako že jdu chrápat.Ten posunutej čas mi zitra ráno neudělá dobře :aggressive:

O litr dole při normální klidné jízdě. Tomu věřím. Ale jinak o litr víc ne ??? lol

to nie je chip, napojíš to za 5 minut na čidlo paliva, karlos jazdí 100 tis. ročne tak má to odskúšané a o liter dole, je to ibe 92kW nič extra, ale pomáha pri predbiehaní :palec2:

to nie je chip, napojíš to za 5 minut na čidlo paliva, karlos jazdí 100 tis. ročne tak má to odskúšané a o liter dole, je to ibe 92kW nič extra, ale pomáha pri predbiehaní :palec2:

Jaká je cena ???? ;)

Chceš Enduro jo ?

proč nee...?

:)

Mašinu nebrat!!! To je dřiv nebo později PRŮSER!!!

Nic proti. Taky jsem pro Endura. Jen se ptám. Taky nechápu ty šílence na těch silničních. :palec2:

5 000 bez DPH robí to URTuning v Prahe :palec2:http://www.urtuning.cz/akce.html

Tak to nemusí být špatné co ?? Poptám se Karlose a budu uvažovat. Cena není špatná jestli to fakt uspoří. :palec2:

Nic proti. Taky jsem pro Endura. Jen se ptám. Taky nechápu ty šílence na těch silničních. :palec2:

tak já jezdil jen na símákoj a pak chvilkinku na 250 MZ a pak přišly auta a bylo to v ....ale právě že mě motorka bavila a dneska bych jí uživil na ježdění do práce(určitě mín nákladný než F) a taky bych se rád svezl aníž bych musel kličkovat jak zajíc kvuli každý díře na silnici...silnici nechci...rychlost mám radši v autě..na tom bych se hned zabil..endurko je pohoda...je to 1 hrnek a to je super zvuk... :)

Upraveno od najmis

Dobrou noc přátele!

Jo Najmis taky jsem měl 250 MZ. Perfektní stroj. Nikdy mě nezklamala. A pak jsem jí kreté prodal a to mě ser... dodnes. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Dobrou noc přátele!

Dobrou Romane. Zítra. :palec2:

Tak to nemusí být špatné co ?? Poptám se Karlose a budu uvažovat. Cena není špatná jestli to fakt uspoří. :palec2:

som zvedavý aj ja :):palec2:

Jo Najmis taky jsem měl 250 MZ. Perfektní stroj. Nikdy mě nezklamala. A pak jsem jí kreté prodal a to mě ser... dodnes. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

no ta bráchova se ráda v létě při běhu na volnoběh uchlastávala a pak nešla natočit...a když křápúla do vejfuku...to byla pecka... :) ale jinak super stroj...kam se na zrychlení hrabala 350 jawa :)

No nic pánové jdu spát. Čus zítra. ;)

• Autor

Taky se pro dnešek loučím a jdu spát.

Dobrou :palec2:

dobré ráno, tak jsem od víkendu přestěhovanej a dočasně bez připojení k internetu a řeknu vám že to se nedá....

Ahoj Luky.Ale zas máš svůj kout a internet dáš dokupy :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.