Březen 29, 200916 r Rosťo ty máš chip? Nene Maroš. Ani po tom nějak netoužím. Já jsem řidič pohodář a mě to stačí takhle.
Březen 29, 200916 r my si dáme s lubinobom asi ecobox čo má karlos, o liter dole spotreba O litr dole při normální klidné jízdě. Tomu věřím. Ale jinak o litr víc ne ???
Březen 29, 200916 r http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/...650-105720.html takovou má soused a měla by být na prodej...chce kupovat BMW 1 100cc tak nějak sonduju ceny...ale moc se v mašinách nevyznám.. Upraveno Březen 29, 200916 r od najmis
Březen 29, 200916 r O litr dole při normální klidné jízdě. Tomu věřím. Ale jinak o litr víc ne ??? to nie je chip, napojíš to za 5 minut na čidlo paliva, karlos jazdí 100 tis. ročne tak má to odskúšané a o liter dole, je to ibe 92kW nič extra, ale pomáha pri predbiehaní
Březen 29, 200916 r http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/...650-105720.html takovou má soused a měla by být na prodej...chce kupovat BMW 1 100cc tak nějak sonduju ceny...ale moc se v mašinách nevyznám.. Chceš Enduro jo ?
Březen 29, 200916 r to nie je chip, napojíš to za 5 minut na čidlo paliva, karlos jazdí 100 tis. ročne tak má to odskúšané a o liter dole, je to ibe 92kW nič extra, ale pomáha pri predbiehaní Jaká je cena ????
Březen 29, 200916 r Nic proti. Taky jsem pro Endura. Jen se ptám. Taky nechápu ty šílence na těch silničních.
Březen 29, 200916 r 5 000 bez DPH robí to URTuning v Prahe http://www.urtuning.cz/akce.html Tak to nemusí být špatné co ?? Poptám se Karlose a budu uvažovat. Cena není špatná jestli to fakt uspoří.
Březen 29, 200916 r Nic proti. Taky jsem pro Endura. Jen se ptám. Taky nechápu ty šílence na těch silničních. tak já jezdil jen na símákoj a pak chvilkinku na 250 MZ a pak přišly auta a bylo to v ....ale právě že mě motorka bavila a dneska bych jí uživil na ježdění do práce(určitě mín nákladný než F) a taky bych se rád svezl aníž bych musel kličkovat jak zajíc kvuli každý díře na silnici...silnici nechci...rychlost mám radši v autě..na tom bych se hned zabil..endurko je pohoda...je to 1 hrnek a to je super zvuk... Upraveno Březen 29, 200916 r od najmis
Březen 29, 200916 r Jo Najmis taky jsem měl 250 MZ. Perfektní stroj. Nikdy mě nezklamala. A pak jsem jí kreté prodal a to mě ser... dodnes. :wallbash:
Březen 29, 200916 r Tak to nemusí být špatné co ?? Poptám se Karlose a budu uvažovat. Cena není špatná jestli to fakt uspoří. som zvedavý aj ja
Březen 29, 200916 r Jo Najmis taky jsem měl 250 MZ. Perfektní stroj. Nikdy mě nezklamala. A pak jsem jí kreté prodal a to mě ser... dodnes. :wallbash: no ta bráchova se ráda v létě při běhu na volnoběh uchlastávala a pak nešla natočit...a když křápúla do vejfuku...to byla pecka... ale jinak super stroj...kam se na zrychlení hrabala 350 jawa
Březen 30, 200916 r dobré ráno, tak jsem od víkendu přestěhovanej a dočasně bez připojení k internetu a řeknu vám že to se nedá....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.