Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Já jdu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Rosťo ty máš chip? Nene Maroš. Ani po tom nějak netoužím. Já jsem řidič pohodář a mě to stačí takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 my si dáme s lubinobom asi ecobox čo má karlos, o liter dole spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Já jdu taky. Kam jseš taky. to snad ne ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 my si dáme s lubinobom asi ecobox čo má karlos, o liter dole spotreba O litr dole při normální klidné jízdě. Tomu věřím. Ale jinak o litr víc ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/...650-105720.html takovou má soused a měla by být na prodej...chce kupovat BMW 1 100cc tak nějak sonduju ceny...ale moc se v mašinách nevyznám.. Editováno: 29. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jako že jdu chrápat.Ten posunutej čas mi zitra ráno neudělá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 O litr dole při normální klidné jízdě. Tomu věřím. Ale jinak o litr víc ne ??? to nie je chip, napojíš to za 5 minut na čidlo paliva, karlos jazdí 100 tis. ročne tak má to odskúšané a o liter dole, je to ibe 92kW nič extra, ale pomáha pri predbiehaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/...650-105720.html takovou má soused a měla by být na prodej...chce kupovat BMW 1 100cc tak nějak sonduju ceny...ale moc se v mašinách nevyznám.. Chceš Enduro jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 to nie je chip, napojíš to za 5 minut na čidlo paliva, karlos jazdí 100 tis. ročne tak má to odskúšané a o liter dole, je to ibe 92kW nič extra, ale pomáha pri predbiehaní Jaká je cena ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Chceš Enduro jo ? proč nee...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 5 000 bez DPH robí to URTuning v Prahe http://www.urtuning.cz/akce.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Mašinu nebrat!!! To je dřiv nebo později PRŮSER!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Nic proti. Taky jsem pro Endura. Jen se ptám. Taky nechápu ty šílence na těch silničních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 5 000 bez DPH robí to URTuning v Prahe http://www.urtuning.cz/akce.html Tak to nemusí být špatné co ?? Poptám se Karlose a budu uvažovat. Cena není špatná jestli to fakt uspoří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Nic proti. Taky jsem pro Endura. Jen se ptám. Taky nechápu ty šílence na těch silničních. tak já jezdil jen na símákoj a pak chvilkinku na 250 MZ a pak přišly auta a bylo to v ....ale právě že mě motorka bavila a dneska bych jí uživil na ježdění do práce(určitě mín nákladný než F) a taky bych se rád svezl aníž bych musel kličkovat jak zajíc kvuli každý díře na silnici...silnici nechci...rychlost mám radši v autě..na tom bych se hned zabil..endurko je pohoda...je to 1 hrnek a to je super zvuk... Editováno: 29. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dobrou noc přátele! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jo Najmis taky jsem měl 250 MZ. Perfektní stroj. Nikdy mě nezklamala. A pak jsem jí kreté prodal a to mě ser... dodnes. :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dobrou noc přátele! Dobrou Romane. Zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to nemusí být špatné co ?? Poptám se Karlose a budu uvažovat. Cena není špatná jestli to fakt uspoří. som zvedavý aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jo Najmis taky jsem měl 250 MZ. Perfektní stroj. Nikdy mě nezklamala. A pak jsem jí kreté prodal a to mě ser... dodnes. :wallbash: no ta bráchova se ráda v létě při běhu na volnoběh uchlastávala a pak nešla natočit...a když křápúla do vejfuku...to byla pecka... ale jinak super stroj...kam se na zrychlení hrabala 350 jawa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No nic pánové jdu spát. Čus zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Taky se pro dnešek loučím a jdu spát. Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 dobré ráno, tak jsem od víkendu přestěhovanej a dočasně bez připojení k internetu a řeknu vám že to se nedá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj Luky.Ale zas máš svůj kout a internet dáš dokupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.