Březen 30, 200916 r Romane, tak tak....ale člověk je takovej nevrlej bez spojení se světem....dneska budu ten internet řešit, ale vubec nevím jak, v tom bytě je připojka kabelový televize, nebo Wifi...uvidíme co dneska seženu
Březen 30, 200916 r Luky: tak to znám...nejhorší je to že si člověk na hezky a pohodlny věci hodně rychle zvykne a krok zpátky je vždy náročnej...osobní zkušenost.
Březen 30, 200916 r Romane, co se týče internetu je to krok zpet, ale zase od soboty fabie stojí v garáži(krok kupředu)...až bude internet hodím sem foto jak garáže tak malýho bytečku:)
Březen 30, 200916 r No tak to je hodně slušnej pokrok!!! Kde jsi to sehnal? Na inzerát??? Myslím tu garáž.
Březen 30, 200916 r jj, pánove je garaž, zatím v nájmu od bývaleho spolužáka ze střední, minimálně do září jí mám k dispozici a pak se uvidí jestli bude jiná garáž, tahle garaž bude dál nebo fabie skončí na hlídaným parkovišti...
Březen 30, 200916 r Rosťo, díky....ted už jen aby bylo tepleji a víkendy jsem trávil mimo Prahu:) a budu spokojenej
Březen 30, 200916 r Lukyn: Jj. Taky se těším.Ovi: Zdarec Pane. Jak o víkendu ??? vejkend ... moc pekne! co ty?
Březen 30, 200916 r Taky Ovi akorát to počásko už by mohlo být lepší co ??? jo mohlo by byt lepsi ale snad od zitra uz bude ok....
Březen 30, 200916 r Lukyne: zkus CDMA ve spojení s GPRS.Mám to měsic a naprostá pohoda! Romčo, u připojení k netu potřebuju dobrou cenu(upřednostním jí nad rychlostí)
Březen 30, 200916 r Jj.To chce dobrou cenu. Já mán net za 399,- a jsem spokojenej. Upraveno Březen 30, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.