Březen 30, 200916 r tak hledám nějaký to připojení k netu, ale vubec nevím z jake strany se na to vrhnout....nejjednodušší(rychlost instalace+zapojení) by byl internet od www.upc.cz za 490,- ale nevím no...chci bejt připojenej k internetu ale nechci nic moc stahovat...uvidíme co nakonec vymyslím
Březen 30, 200916 r To není špatná ceny Luky. Tady nejde o to stahovat něco ale to stahování je dobrý mít vyšší. Kvůli datům obecně.
Březen 30, 200916 r Jasně. Najezenej, spokojenej a na foru. :palec2: jak jinak.Akorat vybiram koberecky do Brambory
Březen 30, 200916 r Nějaký barevně laděný ??? nene,chci origo BMW velurovy.U nas v baworaku za ne chtej 4000-to jsem se neposral v kine.Na Ebayi v D se sezenou novy za 50 Euro
Březen 30, 200916 r No to je velice slušná cena. to je.Jeste bych tam rad sehnal loketku.13 bych za ni davat nechtel
Březen 30, 200916 r Já myslel že to má opěrku. Přece BMW by mělo mít ve standardu co ??? bohuzel ve standartu neni .Je to soc-edition
Březen 30, 200916 r No jak se to vezme soc.edition. BMW je BMW ne ??? A ještě k tomu nové. jo to beze sporu,ale ta loketka tam mohla bejt
Březen 30, 200916 r nazdarej vseci. Hele neprosel jste si nekdo zapisem 18" do klasicke OII? Nasel jsem na to tu par temat ale pokazde se to zvhrlo vicemene v urazeni kdo je debil a kdo ma pravdu.
Březen 30, 200916 r nazdarej vseci. Hele neprosel jste si nekdo zapisem 18" do klasicke OII? Nasel jsem na to tu par temat ale pokazde se to zvhrlo vicemene v urazeni kdo je debil a kdo ma pravdu. napíš Hrabemu on má myslím iný rozmer diskov...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.