Leden 13, 200916 r Autor Posilněn jdu do pelechuuu.,, Dobrou hospůůdko., Ahoj Jeronymo a teda dobrou. Ještě dodělám na co nebyl odpoledne čas a jdu taky !
Leden 13, 200916 r Pánové, taky už můžu konenčně zalehnout ... FOR ALL: DOBROU NOC a žádný a pěkně spinkat
Leden 13, 200916 r Autor ... Zítra se du podívat zase po délší době na 63 tak uvidíme. Ale před tím mě čeká ještě jedna příjemná návštěva tak to zase uteče ten den moc rychle. Taky dobrou
Leden 13, 200916 r Autor Spite? Já jsem to nějak s alkojolem posral a ted nemužu chrnět! No nic se nemá přehánět, že !!! Ale zato já už končím a jdu, tak zatím
Leden 13, 200916 r Dal jsem si hodně kvalitní vinko a ted je mi tak trošku ouvej...a to jsem ještě šel 20 minut v tom hnusnym mrazu doomu
Leden 14, 200916 r Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta
Leden 14, 200916 r Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta ahoj! jo to se mi taky stalo - vyresilo to celej den v garazi
Leden 14, 200916 r Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta na jaky jaky pumpe si brala? ja tenkrat benzina
Leden 14, 200916 r Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta Ahoj Kaci ! Mas jezdit na poradne palivo a nelejt tak traktorove pohonne hmoty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.