Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Posilněn jdu do pelechuuu.,, Dobrou hospůůdko., Ahoj Jeronymo a teda dobrou. Ještě dodělám na co nebyl odpoledne čas a jdu taky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak dobrou noc a sladké sny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak ty budu mět určitě !!! Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Pánové, taky už můžu konenčně zalehnout ... FOR ALL: DOBROU NOC a žádný a pěkně spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ... Zítra se du podívat zase po délší době na 63 tak uvidíme. Ale před tím mě čeká ještě jedna příjemná návštěva tak to zase uteče ten den moc rychle. Taky dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Spite? Já jsem to nějak s alkojolem posral a ted nemužu chrnět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 nespíme zatiaľ ale o chvíľu dal si si zdravotný alebo trošku viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Spite? Já jsem to nějak s alkojolem posral a ted nemužu chrnět! No nic se nemá přehánět, že !!! Ale zato já už končím a jdu, tak zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Dal jsem si hodně kvalitní vinko a ted je mi tak trošku ouvej...a to jsem ještě šel 20 minut v tom hnusnym mrazu doomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 pekne rano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 čauves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 a zase v arbajt co? je leden a uz me to sere... alespon dnes jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 nazdar alkaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Bre rano ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ty brdo uz vstavaj zdar panove a pani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No ja uz su 2 hod v robote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta ahoj! jo to se mi taky stalo - vyresilo to celej den v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta na jaky jaky pumpe si brala? ja tenkrat benzina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahojky Ovi a Mišule tak to já jsem dneska prijela do prace s cca hodinovym zpozdenim - zamrzla mi nafta Ahoj Kaci ! Mas jezdit na poradne palivo a nelejt tak traktorove pohonne hmoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ja tenkrat benzina Nestras ja vcera taky benzina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahoj fšichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.