Březen 30, 200916 r kamarad mel dobrej napad, Lukas says 12:38: posad Niki do auta a posli ti tam. Vsad se ze nereknou nic, nejlepsi jeste predtim odbarvit na blond a at nasadi extreme blbej vyraz pac jinak vypada inteligentne. asi to zkusim
Březen 30, 200916 r Bolí mě zub.Nechce mě někdo dát po tlamě? Tak přijeď. Vyndám ti jich někok najednou. :smich:
Březen 30, 200916 r Maroš: nebudeš tomu věřít ale po 3 týdnech se ozval likvidátor.Hura. jak vubec pokracujes s bytem?Uz mas hotovo?
Březen 30, 200916 r Tak přijeď. Vyndám ti jich někok najednou. :smich: ja bych Romanovi vyndal asi taky vsechno
Březen 30, 200916 r Jo? A kam mám dojet pro tu nakládačku? se podívé pořádně a abys neřek budeš mít na výběr buďto to jednoduše vyrazíme nebo vysekáme nebo využijeme vynálezu pana Nobela a nebo to vypálíme - to je luxus co?
Březen 30, 200916 r Ahoj Jiřiku.Mám mimo podlahy v jidelně.Tak mi chyběla jen jedná deska a tak se kvůli tomu musela objednávát celé balení ale jinak jo.Za týden se stěhujeme skoro měsic jsme byli v hajzlu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.