Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Maroš: nebudeš tomu věřít ale po 3 týdnech se ozval likvidátor.Hura.

som rád :clap:

neruš zrovna sem si dal kafe lol:smich::p

chapu :)

Ahoj Jiřiku.Mám mimo podlahy v jidelně.Tak mi chyběla jen jedná deska a tak se kvůli tomu musela objednávát celé balení :aggressive: ale jinak jo.Za týden se stěhujeme :palec2: skoro měsic jsme byli v hajzlu.

tak aspon ze se to blizi ke konci :palec2:

Bude to bolet???

te u toho rovnou uspim,takze prvni chvilky budou bez bolesti

Ale bylo to hrozny...zlej sen chlapci.

No hlavně že už to máš v poho. ne ??? :palec2:

Rosto: jj.Jsem zvědavej na likvidátora...jak bude vysírat!

Chlapi:nechápu na co bude koukát když už to mám vše opravené??? Co myslite???

Tak to vysírá každej likvidátor.. lol

Chlapi:nechápu na co bude koukát když už to mám vše opravené??? Co myslite???

No jestli sis to nezařídil líp než před tím ne ??? :smich: :smich: :smich:

Rosto: jj.Jsem zvědavej na likvidátora...jak bude vysírat!

hele chlape malá rada vysírat nebude ona ale Ty, protože on tam neměl být za tři týdny ale řekněme do 48h nejpozději a když bude hodně držkovat tak ho tím přitlač mimo jiné i on se musí zodpovídat a má si svou práci taky dělat pořádně. ;)

hele chlape malá rada vysírat nebude ona ale Ty, protože on tam neměl být za tři týdny ale řekněme do 48h nejpozději a když bude hodně držkovat tak ho tím přitlač mimo jiné i on se musí zodpovídat a má si svou práci taky dělat pořádně. ;)

já tě neznat,tak se tě úplně bojím lol:smich: .........zdar Bordžíno :)

já tě neznat,tak se tě úplně bojím lol:smich: .........zdar Bordžíno :)

No nazdar Jiří , Tebe sem tu už taky dlouho nezahlíd nebo spíš sem taky o dost méně chodím -_-:)

'Borg': napsal jsi to velmí výstižně.Ano! Kdybych čekal na likvidátora tak mám ještě větší škodu na majetku-konkrétně sádrokartonové desky...kdyby se neodvrtali tak je mužu rovnou vyříznout a to by se pak nedoplatili :palec2:

Bordžíno já jsem občas juknu,ale ted jsem tě zahlídl,kde jsi jak se vede,povídej a přeháněj :):)

'Borg': napsal jsi to velmí výstižně.Ano! Kdybych čekal na likvidátora tak mám ještě větší škodu na majetku-konkrétně sádrokartonové desky...kdyby se neodvrtali tak je mužu rovnou vyříznout a to by se pak nedoplatili :palec2:

jak říkám vůbec si s ním neber servítky, jsou to taky lidi a stejně líní jako kdokoli jiný jinde a když prostě nedělá svou práci jak má tak se mu hold musí trošku šlápnout za krk. mimochodem co to je za pojišťovnu?

Bordžíno já jsem občas juknu,ale ted jsem tě zahlídl,kde jsi jak se vede,povídej a přeháněj :):)

No ještě žiju, je to tak čtvrt roku co jsem viděl semiho starou oktu jezdit po Brně, jinak pracuji na nějakých těch pracovních změnách na které budou navazovat časem i ty životní, snad už konečně vše klapne jak má, jo a mám pro Tebe balíček co Ti dlužím už nějakou dobu ;) nezapomněl jsem akorát přemýšlím zda Ti ho mám poslat a nebo doručit osobně jak budu mít cestu ;)

Borg: je to Kooperativa.

Borg: je to Kooperativa.

a safra u nich to nebýva až tak zvykem , řek bych že to bude o tomto konkrétním člověku :kuk::aggressive:

Právě.Mě bylo řečeno že by mělo projit všechno hladce a že jsou v tomhle směru v pohodě ale stejně mám strach že budou potíže...

Právě.Mě bylo řečeno že by mělo projit všechno hladce a že jsou v tomhle směru v pohodě ale stejně mám strach že budou potíže...

pokud by byly dej vědět, ale jinak jestli to máš alepoň nafocený tak by mělo být vše OK

Fakt? Tak to bych Ti byl moc vděčnej chlape.Tak jo.Díky moc.Musim končit.Zatím čau a dám vědět jak to dopadlo...mám cca 30 fotek poslaných a video...Byl to masakr...

Fakt? Tak to bych Ti byl moc vděčnej chlape.Tak jo.Díky moc.Musim končit.Zatím čau a dám vědět jak to dopadlo...mám cca 30 fotek poslaných a video...Byl to masakr...

No problem :palec2: To by mělo být v pohodě zatím čus :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.