Březen 30, 200916 r Ahoj Jiřiku.Mám mimo podlahy v jidelně.Tak mi chyběla jen jedná deska a tak se kvůli tomu musela objednávát celé balení ale jinak jo.Za týden se stěhujeme skoro měsic jsme byli v hajzlu. tak aspon ze se to blizi ke konci
Březen 30, 200916 r Chlapi:nechápu na co bude koukát když už to mám vše opravené??? Co myslite??? No jestli sis to nezařídil líp než před tím ne ??? :smich:
Březen 30, 200916 r Rosto: jj.Jsem zvědavej na likvidátora...jak bude vysírat! hele chlape malá rada vysírat nebude ona ale Ty, protože on tam neměl být za tři týdny ale řekněme do 48h nejpozději a když bude hodně držkovat tak ho tím přitlač mimo jiné i on se musí zodpovídat a má si svou práci taky dělat pořádně.
Březen 30, 200916 r hele chlape malá rada vysírat nebude ona ale Ty, protože on tam neměl být za tři týdny ale řekněme do 48h nejpozději a když bude hodně držkovat tak ho tím přitlač mimo jiné i on se musí zodpovídat a má si svou práci taky dělat pořádně. já tě neznat,tak se tě úplně bojím .........zdar Bordžíno
Březen 30, 200916 r já tě neznat,tak se tě úplně bojím .........zdar Bordžíno No nazdar Jiří , Tebe sem tu už taky dlouho nezahlíd nebo spíš sem taky o dost méně chodím
Březen 30, 200916 r 'Borg': napsal jsi to velmí výstižně.Ano! Kdybych čekal na likvidátora tak mám ještě větší škodu na majetku-konkrétně sádrokartonové desky...kdyby se neodvrtali tak je mužu rovnou vyříznout a to by se pak nedoplatili
Březen 30, 200916 r Bordžíno já jsem občas juknu,ale ted jsem tě zahlídl,kde jsi jak se vede,povídej a přeháněj
Březen 30, 200916 r 'Borg': napsal jsi to velmí výstižně.Ano! Kdybych čekal na likvidátora tak mám ještě větší škodu na majetku-konkrétně sádrokartonové desky...kdyby se neodvrtali tak je mužu rovnou vyříznout a to by se pak nedoplatili jak říkám vůbec si s ním neber servítky, jsou to taky lidi a stejně líní jako kdokoli jiný jinde a když prostě nedělá svou práci jak má tak se mu hold musí trošku šlápnout za krk. mimochodem co to je za pojišťovnu?
Březen 30, 200916 r Bordžíno já jsem občas juknu,ale ted jsem tě zahlídl,kde jsi jak se vede,povídej a přeháněj No ještě žiju, je to tak čtvrt roku co jsem viděl semiho starou oktu jezdit po Brně, jinak pracuji na nějakých těch pracovních změnách na které budou navazovat časem i ty životní, snad už konečně vše klapne jak má, jo a mám pro Tebe balíček co Ti dlužím už nějakou dobu nezapomněl jsem akorát přemýšlím zda Ti ho mám poslat a nebo doručit osobně jak budu mít cestu
Březen 30, 200916 r Borg: je to Kooperativa. a safra u nich to nebýva až tak zvykem , řek bych že to bude o tomto konkrétním člověku
Březen 30, 200916 r Právě.Mě bylo řečeno že by mělo projit všechno hladce a že jsou v tomhle směru v pohodě ale stejně mám strach že budou potíže...
Březen 30, 200916 r Právě.Mě bylo řečeno že by mělo projit všechno hladce a že jsou v tomhle směru v pohodě ale stejně mám strach že budou potíže... pokud by byly dej vědět, ale jinak jestli to máš alepoň nafocený tak by mělo být vše OK
Březen 30, 200916 r Fakt? Tak to bych Ti byl moc vděčnej chlape.Tak jo.Díky moc.Musim končit.Zatím čau a dám vědět jak to dopadlo...mám cca 30 fotek poslaných a video...Byl to masakr...
Březen 30, 200916 r Fakt? Tak to bych Ti byl moc vděčnej chlape.Tak jo.Díky moc.Musim končit.Zatím čau a dám vědět jak to dopadlo...mám cca 30 fotek poslaných a video...Byl to masakr... No problem To by mělo být v pohodě zatím čus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.