wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Maroš: nebudeš tomu věřít ale po 3 týdnech se ozval likvidátor.Hura. som rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 neruš zrovna sem si dal kafe chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj Jiřiku.Mám mimo podlahy v jidelně.Tak mi chyběla jen jedná deska a tak se kvůli tomu musela objednávát celé balení ale jinak jo.Za týden se stěhujeme skoro měsic jsme byli v hajzlu. tak aspon ze se to blizi ke konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Bude to bolet??? te u toho rovnou uspim,takze prvni chvilky budou bez bolesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ale bylo to hrozny...zlej sen chlapci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No hlavně že už to máš v poho. ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Rosto: jj.Jsem zvědavej na likvidátora...jak bude vysírat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Chlapi:nechápu na co bude koukát když už to mám vše opravené??? Co myslite??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak to vysírá každej likvidátor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Chlapi:nechápu na co bude koukát když už to mám vše opravené??? Co myslite??? No jestli sis to nezařídil líp než před tím ne ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Rosto: jj.Jsem zvědavej na likvidátora...jak bude vysírat! hele chlape malá rada vysírat nebude ona ale Ty, protože on tam neměl být za tři týdny ale řekněme do 48h nejpozději a když bude hodně držkovat tak ho tím přitlač mimo jiné i on se musí zodpovídat a má si svou práci taky dělat pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 hele chlape malá rada vysírat nebude ona ale Ty, protože on tam neměl být za tři týdny ale řekněme do 48h nejpozději a když bude hodně držkovat tak ho tím přitlač mimo jiné i on se musí zodpovídat a má si svou práci taky dělat pořádně. já tě neznat,tak se tě úplně bojím .........zdar Bordžíno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 já tě neznat,tak se tě úplně bojím .........zdar Bordžíno No nazdar Jiří , Tebe sem tu už taky dlouho nezahlíd nebo spíš sem taky o dost méně chodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 'Borg': napsal jsi to velmí výstižně.Ano! Kdybych čekal na likvidátora tak mám ještě větší škodu na majetku-konkrétně sádrokartonové desky...kdyby se neodvrtali tak je mužu rovnou vyříznout a to by se pak nedoplatili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Bordžíno já jsem občas juknu,ale ted jsem tě zahlídl,kde jsi jak se vede,povídej a přeháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 'Borg': napsal jsi to velmí výstižně.Ano! Kdybych čekal na likvidátora tak mám ještě větší škodu na majetku-konkrétně sádrokartonové desky...kdyby se neodvrtali tak je mužu rovnou vyříznout a to by se pak nedoplatili jak říkám vůbec si s ním neber servítky, jsou to taky lidi a stejně líní jako kdokoli jiný jinde a když prostě nedělá svou práci jak má tak se mu hold musí trošku šlápnout za krk. mimochodem co to je za pojišťovnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Bordžíno já jsem občas juknu,ale ted jsem tě zahlídl,kde jsi jak se vede,povídej a přeháněj No ještě žiju, je to tak čtvrt roku co jsem viděl semiho starou oktu jezdit po Brně, jinak pracuji na nějakých těch pracovních změnách na které budou navazovat časem i ty životní, snad už konečně vše klapne jak má, jo a mám pro Tebe balíček co Ti dlužím už nějakou dobu nezapomněl jsem akorát přemýšlím zda Ti ho mám poslat a nebo doručit osobně jak budu mít cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Borg: je to Kooperativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Borg: je to Kooperativa. a safra u nich to nebýva až tak zvykem , řek bych že to bude o tomto konkrétním člověku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Právě.Mě bylo řečeno že by mělo projit všechno hladce a že jsou v tomhle směru v pohodě ale stejně mám strach že budou potíže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Právě.Mě bylo řečeno že by mělo projit všechno hladce a že jsou v tomhle směru v pohodě ale stejně mám strach že budou potíže... pokud by byly dej vědět, ale jinak jestli to máš alepoň nafocený tak by mělo být vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čau všichni návštěníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Fakt? Tak to bych Ti byl moc vděčnej chlape.Tak jo.Díky moc.Musim končit.Zatím čau a dám vědět jak to dopadlo...mám cca 30 fotek poslaných a video...Byl to masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Fakt? Tak to bych Ti byl moc vděčnej chlape.Tak jo.Díky moc.Musim končit.Zatím čau a dám vědět jak to dopadlo...mám cca 30 fotek poslaných a video...Byl to masakr... No problem To by mělo být v pohodě zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.