Březen 30, 200916 r No ještě žiju, je to tak čtvrt roku co jsem viděl semiho starou oktu jezdit po Brně, jinak pracuji na nějakých těch pracovních změnách na které budou navazovat časem i ty životní, snad už konečně vše klapne jak má, jo a mám pro Tebe balíček co Ti dlužím už nějakou dobu nezapomněl jsem akorát přemýšlím zda Ti ho mám poslat a nebo doručit osobně jak budu mít cestu až budeš mít cestu.teda pokud to nebude příští rok Semiho okta má hezkou SPZ co já jí viděl minulý týden,to je moje prodloužená ruka v Brně
Březen 30, 200916 r až budeš mít cestu.teda pokud to nebude příští rok Semiho okta má hezkou SPZ co já jí viděl minulý týden,to je moje prodloužená ruka v Brně jj má jsem zrovna trčel v koloně a byl tak o tři auta přede mnou, tak jsem si říkal kde se tu vzalo než jsem mrknul na SPZ neboj mělo by to být ještě letos, pokud mě paměť neklame tak nejpozději na podzim určitě,ale možná to bude i dříve
Březen 30, 200916 r Pravda. Nikdo tu moc přes den nebyl. to bude asi, že je pondělí a každej chce ukázat, že je pracovitej
Březen 30, 200916 r to bude asi, že je pondělí a každej chce ukázat, že je pracovitej Jj. A na konci týdne...
Březen 30, 200916 r to tady nebudeme stíhat číst a psát To pak nevíš komu dřív odpovědět co ??? :smich: :smich:
Březen 30, 200916 r Zdravíčko... kolegyně v pr... teda na horach, tak mam asi tenhle tejden s forem utrum
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.