Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Evers: musiš sem chodit častěji: vytopili nás před měsicem...ve dvě ráno...škoda malinká...jen přes stotisic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jedině vínko ne ???? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Evers: musiš sem chodit častěji: vytopili nás před měsicem...ve dvě ráno...škoda malinká...jen přes stotisic! před měsícem říkáš jo ? Nic mi to neříká... no nic du radsi na pivo nebo me slehne )) Tak se mějte zase zejtra páčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Neáte něco k jidlu? Já tady mám akorat měsic starej a plesnivej vlašák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 před měsícem říkáš jo ? Nic mi to neříká... no nic du radsi na pivo nebo me slehne ))Tak se mějte zase zejtra páčko Ahooj Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Neáte něco k jidlu? Já tady mám akorat měsic starej a plesnivej vlašák Ten vysyp ptákům na dvorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ZdůřBuh Jiřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Rosto: neblbní!!! Máme na dvoře zámkovou dlažbu woe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 daj to psovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 letiste ... jen letiste a kdyz se v tom doma hrabu tak i na ulici... to vsichni cumej kdyz slysej rev jak krava a ja sedim skoro na silnici a porad drzim plnej a nekam mizim tyjo nejhorsi bude sestelovat karbec.... jsou tam 2 sroubky .... na smes a na volnobeh a do toho nejak nastavit jehlu... Sestelovat karbece? Ani mi nemluv... me to stacilo u auta .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Je mě nějaká zima...doma je jen 16st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Carymárypodkočáry: čautě!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jo taky mizím domu. Tak večer. Čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj Rosto a zase dojdi na jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 mizim na hokej cest! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj Romci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čest práci rukám klid hoy klucí, ahoj Janinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahooooj Bobii Jakpak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 paráda, po dvou měsících jsem zaskočil nechat se ostříhat, venku sluníčko, teplo, no paráda večer půjdeme s ovidiem, dakim a matesem na "jedno" takže super jakpak se máš v tá Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Vemte me sebou Bobiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 dojedeš ? MB je kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Hodka cesty busem Akorat nevim jak bych se pak dostala z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 autíčko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ty nemít autíčko v Praze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.