Březen 30, 200916 r Evers: musiš sem chodit častěji: vytopili nás před měsicem...ve dvě ráno...škoda malinká...jen přes stotisic!
Březen 30, 200916 r Evers: musiš sem chodit častěji: vytopili nás před měsicem...ve dvě ráno...škoda malinká...jen přes stotisic! před měsícem říkáš jo ? Nic mi to neříká... no nic du radsi na pivo nebo me slehne )) Tak se mějte zase zejtra páčko
Březen 30, 200916 r před měsícem říkáš jo ? Nic mi to neříká... no nic du radsi na pivo nebo me slehne ))Tak se mějte zase zejtra páčko Ahooj Jirko.
Březen 30, 200916 r Neáte něco k jidlu? Já tady mám akorat měsic starej a plesnivej vlašák Ten vysyp ptákům na dvorek.
Březen 30, 200916 r letiste ... jen letiste a kdyz se v tom doma hrabu tak i na ulici... to vsichni cumej kdyz slysej rev jak krava a ja sedim skoro na silnici a porad drzim plnej a nekam mizim tyjo nejhorsi bude sestelovat karbec.... jsou tam 2 sroubky .... na smes a na volnobeh a do toho nejak nastavit jehlu... Sestelovat karbece? Ani mi nemluv... me to stacilo u auta ....
Březen 30, 200916 r paráda, po dvou měsících jsem zaskočil nechat se ostříhat, venku sluníčko, teplo, no paráda večer půjdeme s ovidiem, dakim a matesem na "jedno" takže super jakpak se máš v tá Praze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.