Březen 30, 200916 r Kurnik, su nějaké smutné, zas dneska dva tácky za povinný + havárku, nějak mě to pojištění sere... Za to by mohlo bejt kosmetiky na auto na půl roku...
Březen 30, 200916 r Tyhle kšefty jsou vždy jednostranný. Platíš,platíš a když něco chceš, tak se to na tu věc nevztahuje.
Březen 30, 200916 r Zdravím všechny, jsem úplný nováček, čerstvý majitek oktule, doufám, že mi někdo pomůže s hledáním některých věcí v autě....
Březen 30, 200916 r Díky za přivítání! Sice asi nemám káru jako většina přítomných (koupil jsem ojeté), ale i tak jsem nadšený z auta a potřeboval by jsem poradit, než budu hledat v tlustém návodu. Kde najdu AUX zdířku? Díky moc za odpověď....
Březen 30, 200916 r Zdravím všechny,jsem úplný nováček, čerstvý majitek oktule, doufám, že mi někdo pomůže s hledáním některých věcí v autě.... Nazdárek chlapáku. Vítej v klubu a hlavně v Hospodě. -_-
Březen 30, 200916 r Díkes moc, snad se budu chodit často a snad i já časem budu přispívat něčím hodnotnějším, než jen škemráním o rady. Jak to tady normálně probíhá? To je normální, že tu jsou 3 lidi?
Březen 30, 200916 r Díky za přivítání!Sice asi nemám káru jako většina přítomných (koupil jsem ojeté), ale i tak jsem nadšený z auta a potřeboval by jsem poradit, než budu hledat v tlustém návodu. Kde najdu AUX zdířku? Díky moc za odpověď.... Hele jestli hledáš AUX tak ten by měl být u OII v loketní opěrce, Když jí vyklopíš.
Březen 30, 200916 r Kde najdu AUX zdířku? Díky moc za odpověď.... AUX zdířku budeš mít zajisté ve středové konzole, zcela přesně nevím, já ji nemám...
Březen 30, 200916 r Diky moc, manželka jde spát, takže pro dnešek mizím, ale zítra se zase ukážu, takže ještě jednou díky a zítra ahooooj
Březen 30, 200916 r To je normální, že tu jsou 3 lidi? Ne, to není normální, normální je, když je tady aspoň 10 lidí...
Březen 30, 200916 r Díkes moc,snad se budu chodit často a snad i já časem budu přispívat něčím hodnotnějším, než jen škemráním o rady. Jak to tady normálně probíhá? To je normální, že tu jsou 3 lidi? No myslím že by sis měl tochu forum osahat. Je tady docela dost témat týkající se různý typů aut. Hlavné by bylo dobré si přečíst pravidla fora. Jinak na Škoda foru je denně několik stovek lidí. Tři jsme bohužel jen tady v Hospodě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.