Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja ho mit v Brne na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahooj Spidul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 coze nekdo nevi co ty delas? ROOMARIO neví,ptal se v jiné sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahooj Spidul Ahoj Jani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak ja uz jdu dneska umrit a narodim se az zitra rano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdarec všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Pěkný večer Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahooj Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj hospůdko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Kurnik, su nějaké smutné, zas dneska dva tácky za povinný + havárku, nějak mě to pojištění sere... Za to by mohlo bejt kosmetiky na auto na půl roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To jo Spidi. Všechny pojišťovny by braly a pak skutek utek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Na pytel kšeft... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tyhle kšefty jsou vždy jednostranný. Platíš,platíš a když něco chceš, tak se to na tu věc nevztahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bestyas Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdravím všechny, jsem úplný nováček, čerstvý majitek oktule, doufám, že mi někdo pomůže s hledáním některých věcí v autě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Buď vítán pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bestyas Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Díky za přivítání! Sice asi nemám káru jako většina přítomných (koupil jsem ojeté), ale i tak jsem nadšený z auta a potřeboval by jsem poradit, než budu hledat v tlustém návodu. Kde najdu AUX zdířku? Díky moc za odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdravím všechny,jsem úplný nováček, čerstvý majitek oktule, doufám, že mi někdo pomůže s hledáním některých věcí v autě.... Nazdárek chlapáku. Vítej v klubu a hlavně v Hospodě. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bestyas Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Díkes moc, snad se budu chodit často a snad i já časem budu přispívat něčím hodnotnějším, než jen škemráním o rady. Jak to tady normálně probíhá? To je normální, že tu jsou 3 lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Díky za přivítání!Sice asi nemám káru jako většina přítomných (koupil jsem ojeté), ale i tak jsem nadšený z auta a potřeboval by jsem poradit, než budu hledat v tlustém návodu. Kde najdu AUX zdířku? Díky moc za odpověď.... Hele jestli hledáš AUX tak ten by měl být u OII v loketní opěrce, Když jí vyklopíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Kde najdu AUX zdířku? Díky moc za odpověď.... AUX zdířku budeš mít zajisté ve středové konzole, zcela přesně nevím, já ji nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Rosťa ví, Rosťa má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bestyas Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Diky moc, manželka jde spát, takže pro dnešek mizím, ale zítra se zase ukážu, takže ještě jednou díky a zítra ahooooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To je normální, že tu jsou 3 lidi? Ne, to není normální, normální je, když je tady aspoň 10 lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Díkes moc,snad se budu chodit často a snad i já časem budu přispívat něčím hodnotnějším, než jen škemráním o rady. Jak to tady normálně probíhá? To je normální, že tu jsou 3 lidi? No myslím že by sis měl tochu forum osahat. Je tady docela dost témat týkající se různý typů aut. Hlavné by bylo dobré si přečíst pravidla fora. Jinak na Škoda foru je denně několik stovek lidí. Tři jsme bohužel jen tady v Hospodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.