Březen 30, 200916 r Diky moc,manželka jde spát, takže pro dnešek mizím, ale zítra se zase ukážu, takže ještě jednou díky a zítra ahooooj Maj sa a dobrou...
Březen 30, 200916 r Ne, to není normální, normální je, když je tady aspoň 10 lidí... No dneska je to fakt bída co Spidi ??? Já jsem teda taky dřímnul když jsem přišel z práce ale takhle dlouho to ne.... :smich:
Březen 30, 200916 r stáhnul jsem komplet návod a zítra už budem kecat jen o něčem zábavnějším, slibuju. Díky moc za pomoc, snad nás tu bude zítra víc. Mějte se a dobrou.....
Březen 30, 200916 r No dneska je to fakt bída co Spidi ??? Já jsem teda taky dřímnul když jsem přišel z práce ale takhle dlouho to ne.... :smich: Jj, všichni jsou asi v Mexiku či co...
Březen 30, 200916 r ja su doma a ne v mexiku Jinak cus bus kuci. Nazdar chlapi. Už jsme se Spidim umírali nudou.
Březen 31, 200916 r Čaučáu! To je krásny jak na mě myslíte kluci Zitra ráno přijede po 4 týdnech likvidátor když už to skoro mám opravené a tak jsem na to moc zvědavej jestli bude vysírat.Jinak zustávaji dodělávky a koncem týdne se stěhujeme zpátky!
Březen 31, 200916 r Čaučáu! To je krásny jak na mě myslíte kluci Zitra ráno přijede po 4 týdnech likvidátor když už to skoro mám opravené a tak jsem na to moc zvědavej jestli bude vysírat.Jinak zustávaji dodělávky a koncem týdne se stěhujeme zpátky! tak to je super, aby vám to dopadlo Zdarec Dakie. Vejde se vejde. Romane zdarec. Rosťo, co vlastně děláš?
Březen 31, 200916 r Rostiku: zdravím Tě a jako vždy Tě tady rád vidím.Je tady opět zdravé jádro Roman: Taky kamaráde taky. Dakie: Co máš na mysli ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.