Březen 31, 200916 r Hoší...to je v prdeli:http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/skoda/octavia/6836813 Tak se mrkni jak je oholená. Nic moc čeče.
Březen 31, 200916 r cest praci soudruhu! Čao Ovi, já prosím práci ne, když už, tak pouze zaměstnání...
Březen 31, 200916 r Ahoj Spidi. -_- Ahoj Rosťo, pivo ještě taky ne, zase takovej norek nejsu, abych chlastal škopek už dopoledne...
Březen 31, 200916 r Spidi: jak se vejde? Docela to jde, vstával jsem s doměnkou, že je sobota... Jináč docela O.K. - všechny stroje šlapou, s pusinkou též na pohodu, je bych nejraděj vyrazil nějam do teplých krajů, taková Dubaj by mi teď bodla...
Březen 31, 200916 r Když si to dovolím tak jo. :smich: :smich : Já jsem si teď například dovolil kakao a BlBE dobré ráno...
Březen 31, 200916 r Já jsem si teď například dovolil kakao a BlBE dobré ráno... Kakao si zásadně zakazuju.
Březen 31, 200916 r Spidi: s Lenkou vše ok? tak to je zupa! U mě vše při starým, zítra se jdu podívat na byt do Turnova Nějak na to bydlení v MB nemám Do týdne by měla jít Fabka pryč, tak se bude stejskat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.