Březen 31, 200916 r Autor Koukám Laďo že ti dává samý vejmrd...... co. Zase funus.... Teď naštěstí né. Ale zatím mě to moc nevadí to že nevím co mám za dva nebo takový krátký služby. Doma to stojí za dvě věci tak rači budu v hokně.
Březen 31, 200916 r Autor Aááá.Rostik se dočkal!!! Koho čeho !!! Jenom na skok páč jdu zítra zase brzo na odpolední a jak sednu k netu na fórum tak se znám . To je hned půlnoc - nebo ještě hůř !!!
Březen 31, 200916 r Teď naštěstí né. Ale zatím mě to moc nevadí to že nevím co mám za dva nebo takový krátký služby. Doma to stojí za dvě věci tak rači budu v hokně. Máš recht čeče.
Březen 31, 200916 r Autor My tři si asi nemá co vyčítat, že Upraveno Březen 31, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 31, 200916 r Za určitých okolností jo. No nic jdu spát. Ten posranej čas mě nějak rozhodil. Tak zítra zdarec.
Březen 31, 200916 r Autor Za určitých okolností jo. No nic jdu spát. Ten posranej čas mě nějak rozhodil. Tak zítra zdarec. Kdybys chodil do hokny pokaždý jinak jako já, tak by Ti to třeba ani nepřišlo. Dobrou
Březen 31, 200916 r Kurec, koukám na seznam nahlášených na velikonoční besídku a nikdo skalní, asi na to házím bobek...
Březen 31, 200916 r Autor Kurec, koukám na seznam nahlášených na velikonoční besídku a nikdo skalní, asi na to házím bobek... Ahoj Spidi Je toho tam honě pomálu těch jmen
Březen 31, 200916 r Caues Pracuji,domlouvam,jezdim,..venuju se slecne ... Jinac,,fotak ma dorazit zitra tak se hned pochlubim
Březen 31, 200916 r Jj,uz se tesim ... Mam ted toho trosku vic tak pomalu nestiham ani zavítat sem : )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.