Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Aááá.Rostik se dočkal!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Koukám Laďo že ti dává samý vejmrd...... co. Zase funus.... Teď naštěstí né. Ale zatím mě to moc nevadí to že nevím co mám za dva nebo takový krátký služby. Doma to stojí za dvě věci tak rači budu v hokně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj pane řidiči!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Aááá.Rostik se dočkal!!! Koho čeho !!! Jenom na skok páč jdu zítra zase brzo na odpolední a jak sednu k netu na fórum tak se znám . To je hned půlnoc - nebo ještě hůř !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Teď naštěstí né. Ale zatím mě to moc nevadí to že nevím co mám za dva nebo takový krátký služby. Doma to stojí za dvě věci tak rači budu v hokně. Máš recht čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tady je vic závislaku Ladiku...vid Rosto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) My tři si asi nemá co vyčítat, že Editováno: 31. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já jsem anděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) A kde máš toho ďábla Editováno: 31. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já jsem anděl! Anděl jo ???? :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No a ne? Nakonec jsi mě viděl v reálu a tak to mužeš posoudit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Za určitých okolností jo. No nic jdu spát. Ten posranej čas mě nějak rozhodil. Tak zítra zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak čáu chlape...a ne že zitra nebudeš moc dospat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Za určitých okolností jo. No nic jdu spát. Ten posranej čas mě nějak rozhodil. Tak zítra zdarec. Kdybys chodil do hokny pokaždý jinak jako já, tak by Ti to třeba ani nepřišlo. Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ládiku: Ty mlady dnes nic nevydrží vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 To abych ho za chvílu následoval taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kurec, koukám na seznam nahlášených na velikonoční besídku a nikdo skalní, asi na to házím bobek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ladiku: Ty máš přece vitalitu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kurec, koukám na seznam nahlášených na velikonoční besídku a nikdo skalní, asi na to házím bobek... Ahoj Spidi Je toho tam honě pomálu těch jmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Zdarec,,, tak jeden zavislak namoment tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj Jero.Kde se flákáš? Už fotíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Caues Pracuji,domlouvam,jezdim,..venuju se slecne ... Jinac,,fotak ma dorazit zitra tak se hned pochlubim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Waw! tak to bude hned více radosti v chaloupce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jj,uz se tesim ... Mam ted toho trosku vic tak pomalu nestiham ani zavítat sem : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 To je život...bud rád že jseš zdravej Jero! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.