Březen 31, 200916 r Nastesti se me nemoc vyhejba ikdyz uz asi mesic vkuse kaslu jak tubera'' .... copak ty jsi nemocen? ... jinac,dneska tady bylo konecne paradne 16°, akorat jsem nemel nejak cas na foceni tak jsem vzal nachvili ven kolo ,., a takhle mě pristihla ,zamysleneho ,pritula,.., Upraveno Březen 31, 200916 r od Jero
Březen 31, 200916 r Mám starosti trošku s ramenem ale už se to lepší.Počasi už by se mohlo taky umoudřit!
Březen 31, 200916 r Od doby co jsem prestal hrat hokejbal,me todleto zatim miji ,sice me semtam blokne v zadech ,ale jinac. Mas nejaky starsi zraneni co te trapi ? ... Me nekdy zacne hrozne bolet stehenni sval kdyz se ma menit pocasi..,, Ted uz to pocasi a teplo snad vydrzi ,uvazuju jestli nezajet v sobotu na Renocar do Brna ,,jeste uvidim co slečna vymysli ..
Březen 31, 200916 r Já jsem měl nataženej sval a je to dlouhodobym sportováním.Unaveny či co.Ale už je to trochu lepší a ted to rozhejbávám!
Březen 31, 200916 r Zitra se, pokud bude cas, musim trosku jit protahnout na žebřinu pac je po zime poznat troska lenosti.. ,,dneska jsem se věšel na altán a nebylo to panečku ono .. Jinac musim zacit drobec rozhejbavat nohy ,, mam nejaky exibicni nabidky na atleticky zavody ... Upraveno Březen 31, 200916 r od Jero
Březen 31, 200916 r HF a Jero: jdu spát.Zitra čekám likvidátora a tak mě držte palce...Dobrou noc! Taky jdu ... Kazdopadne budem drzet .. Dobrou i tobě "
Duben 1, 200916 r Čaues pane Božkov. zdarec ! jo bobajs si jeste hral nez se odhlasil - ho nekde naleju za to
Duben 1, 200916 r ...tak u mě by se Bobajs měl ještě posnažit snad dneska:) no jestli nebude uz dnes mit offnuty admin fce...
Duben 1, 200916 r Ovi: včera mi osobně tvrdil že snad nee:)...prej že se odklikne až dneska behem dne
Duben 1, 200916 r Bré ráno vespolek uaaaaaa zííííííív asi se ještě pudu natáhnout cus no to ani nerikej taky bych...
Duben 1, 200916 r tak ho nalejem dva mu bude blbe Třeba takhle .... Zdar Lukyne a Borgu. Upraveno Duben 1, 200916 r od Rosťa19
Duben 1, 200916 r Ovi: včera mi osobně tvrdil že snad nee:)...prej že se odklikne až dneska behem dne tak to je potom jina....
Duben 1, 200916 r Zdar Rosťo, doma jsem zatím bez internetu a nějak nejsem ve své kuži:(...od cca 10-12.4. ale už net bude:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.