jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No jooo! Copak v Praze...tam je blaze! V Praze je to na prd.Nastesti bydlim uplne na kraji,par metru za barakem mame ceduli s koncem Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak to sněžení k Vám dorazi...neboj.A jak jinak? Fabku už máš připravenou k prodeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak to sněžení k Vám dorazi...neboj.A jak jinak? Fabku už máš připravenou k prodeji? Fabku jsem byl dnes odhlašovat na novýho majitele no a v patek ráno si ji odveze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ty wole! Tak to tady nemáš co dělat!!! Hned napišu Vittu aby Tě zablokoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ted jsem objevil toto http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162737 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No vidíš to! To je jiná káva.Do toho bych skočil po hlavě! I barva je moc pěkná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No kdyz ono to vypada,ze by mohla vyjit ta funglovka,takze jeste chvilku pockam.Jinak barva se mi moc nelibi,stribrna je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ty bejku jeden...střibrná bude na pikaču protože ji maji policajti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 bych si ji jeste polepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ne...opravdu střibrná OII moc nepasuje.Kdyby to byla OI tak to je jiná ale to je můj názor.Když jsem kupoval svou OII a byli postaveny vedle sebe dvě dvojkovy Octávky ve střibrné a černé barvě...tak vyběr byl hotovej HNED! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 tak jak panove - si to tak jsu na obed pod vez a kdo tam neprijde... Luke :D a ani panacka si nedal - to v patek na kolibe byl "jinaci" -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 máme se špatně,zrovna jsem se vrátil z dopravního inspektorátu ...hmm,,a v patek prijde louceni .,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Kterej Luke??? Luke 288 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Kterej Luke??? Luke 288 ??? brdo a vis ze ani nevim? no proste MBak a mel octu I a ted snad pry supa - jestli si to dobre pamatuju z koliby... byl sem namotanej jak brok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jo! Tak to neni on.Já myslel toho co má OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jo! Tak to neni on.Já myslel toho co má OII. nene ale treba taky chlasta 1ligu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Asi ne protože stejně jako já(když teda nejsem marod jako ted) tak pořád jezdi po stavbách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 brdo a vis ze ani nevim? no proste MBak a mel octu I a ted snad pry supa - jestli si to dobre pamatuju z koliby... byl sem namotanej jak brok Jojo,rumová víla Luke.Na besídce šel spát ve 23 hod :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jojo,rumová víla Luke.Na besídce šel spát ve 23 hod :smich: asi se mu chtelo spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Asi ne protože stejně jako já(když teda nejsem marod jako ted) tak pořád jezdi po stavbách. se porad taky zenite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 asi se mu chtelo spat komu by se nechtelo po 20-ti rumech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Spánek je hooodně důležitej pro lidskej organizmus...Jestli ten snih bude pořád padat...tak se z toho zblázním!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jirka3 funglovku OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jirka3 funglovku OII ? nee,něco jinačího.Ale zatím neprozradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jiřik je tajemnej jako hrad v Karpatech ale snad jeho volba bude dobrá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.