Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No jooo! Copak v Praze...tam je blaze!

V Praze je to na prd.Nastesti bydlim uplne na kraji,par metru za barakem mame ceduli s koncem Prahy

Tak to sněžení k Vám dorazi...neboj.A jak jinak? Fabku už máš připravenou k prodeji?

Tak to sněžení k Vám dorazi...neboj.A jak jinak? Fabku už máš připravenou k prodeji?

Fabku jsem byl dnes odhlašovat na novýho majitele no a v patek ráno si ji odveze :feve:

Ty wole! Tak to tady nemáš co dělat!!! Hned napišu Vittu aby Tě zablokoval! lol

No vidíš to! To je jiná káva.Do toho bych skočil po hlavě! I barva je moc pěkná! :palec2::palec2::palec2:

No kdyz ono to vypada,ze by mohla vyjit ta funglovka,takze jeste chvilku pockam.Jinak barva se mi moc nelibi,stribrna je lepsi

Ty bejku jeden...střibrná bude na pikaču protože ji maji policajti! lol

bych si ji jeste polepil lol

Ne...opravdu střibrná OII moc nepasuje.Kdyby to byla OI tak to je jiná ale to je můj názor.Když jsem kupoval svou OII a byli postaveny vedle sebe dvě dvojkovy Octávky ve střibrné a černé barvě...tak vyběr byl hotovej HNED!

tak jak panove - si to tak jsu na obed pod vez a kdo tam neprijde... Luke :D :D a ani panacka si nedal :) - to v patek na kolibe byl "jinaci" -_- -_-

máme se špatně,zrovna jsem se vrátil z dopravního inspektorátu :feve:

...hmm,,a v patek prijde louceni .,,,

Kterej Luke??? Luke 288 ???

Kterej Luke??? Luke 288 ???

brdo a vis ze ani nevim? no proste MBak a mel octu I a ted snad pry supa - jestli si to dobre pamatuju z koliby... :smich: byl sem namotanej jak brok lol

Jo! Tak to neni on.Já myslel toho co má OII. :)

Jo! Tak to neni on.Já myslel toho co má OII. :)

nene ale treba taky chlasta 1ligu :)

Asi ne protože stejně jako já(když teda nejsem marod jako ted) tak pořád jezdi po stavbách.

brdo a vis ze ani nevim? no proste MBak a mel octu I a ted snad pry supa - jestli si to dobre pamatuju z koliby... :smich: byl sem namotanej jak brok lol

Jojo,rumová víla Luke.Na besídce šel spát ve 23 hod :smich: :smich: :smich:

Jojo,rumová víla Luke.Na besídce šel spát ve 23 hod :smich: :smich: :smich:

asi se mu chtelo spat :)

Asi ne protože stejně jako já(když teda nejsem marod jako ted) tak pořád jezdi po stavbách.

se porad taky zenite lol

asi se mu chtelo spat :)

komu by se nechtelo po 20-ti rumech

Spánek je hooodně důležitej pro lidskej organizmus...Jestli ten snih bude pořád padat...tak se z toho zblázním!!! :aggressive:

jirka3 funglovku OII ?

jirka3 funglovku OII ?

nee,něco jinačího.Ale zatím neprozradím

Jiřik je tajemnej jako hrad v Karpatech :) ale snad jeho volba bude dobrá! :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.