Leden 14, 200916 r No jooo! Copak v Praze...tam je blaze! V Praze je to na prd.Nastesti bydlim uplne na kraji,par metru za barakem mame ceduli s koncem Prahy
Leden 14, 200916 r Tak to sněžení k Vám dorazi...neboj.A jak jinak? Fabku už máš připravenou k prodeji?
Leden 14, 200916 r Tak to sněžení k Vám dorazi...neboj.A jak jinak? Fabku už máš připravenou k prodeji? Fabku jsem byl dnes odhlašovat na novýho majitele no a v patek ráno si ji odveze
Leden 14, 200916 r No kdyz ono to vypada,ze by mohla vyjit ta funglovka,takze jeste chvilku pockam.Jinak barva se mi moc nelibi,stribrna je lepsi
Leden 14, 200916 r Ne...opravdu střibrná OII moc nepasuje.Kdyby to byla OI tak to je jiná ale to je můj názor.Když jsem kupoval svou OII a byli postaveny vedle sebe dvě dvojkovy Octávky ve střibrné a černé barvě...tak vyběr byl hotovej HNED!
Leden 14, 200916 r tak jak panove - si to tak jsu na obed pod vez a kdo tam neprijde... Luke :D a ani panacka si nedal - to v patek na kolibe byl "jinaci" -_-
Leden 14, 200916 r máme se špatně,zrovna jsem se vrátil z dopravního inspektorátu ...hmm,,a v patek prijde louceni .,,,
Leden 14, 200916 r Kterej Luke??? Luke 288 ??? brdo a vis ze ani nevim? no proste MBak a mel octu I a ted snad pry supa - jestli si to dobre pamatuju z koliby... byl sem namotanej jak brok
Leden 14, 200916 r Asi ne protože stejně jako já(když teda nejsem marod jako ted) tak pořád jezdi po stavbách.
Leden 14, 200916 r brdo a vis ze ani nevim? no proste MBak a mel octu I a ted snad pry supa - jestli si to dobre pamatuju z koliby... byl sem namotanej jak brok Jojo,rumová víla Luke.Na besídce šel spát ve 23 hod :smich:
Leden 14, 200916 r Asi ne protože stejně jako já(když teda nejsem marod jako ted) tak pořád jezdi po stavbách. se porad taky zenite
Leden 14, 200916 r Spánek je hooodně důležitej pro lidskej organizmus...Jestli ten snih bude pořád padat...tak se z toho zblázním!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.