Duben 1, 200916 r Čau Rosťo zajtra ideš do URtuning? Jj.Maroš. No uvidíme. Karlos říkal že to má a je spokojenej, tak jsem zvědav.
Duben 1, 200916 r musis bejt konkretnejsi .) No me by nenapadlo ze tohle nekoho nepadne... ale tak pro priste uz budu vedet
Duben 1, 200916 r cusno to ani nerikej taky bych... Tak se nakonec zařezával v káře po dobu co mi měnili olej
Duben 1, 200916 r No s Janinkou by to byla příjemná Mnichovská dohoda ne ??? No to nevim, ja sem stastne zadanej .) A tohle forum je na tyhle debaty moc verejný
Duben 1, 200916 r Blbci si delate prdel. Sem se dneska skrtil nekolik hodin. Nastesti uz mam dladla protoze jsem si pri obede stih udelat na kravate flek
Duben 1, 200916 r cau pane, mame se?? ale tak nejak vse pri starym... prace-domu-prace-domu-prace-drink s bobajsem-prace-........... co ty?
Duben 1, 200916 r s Bobajsem chodite porad chlastat jo :-) ja ted hodne prace, ani neni cas zajit sem
Duben 1, 200916 r s Bobajsem chodite porad chlastat jo :-)ja ted hodne prace, ani neni cas zajit sem porad ne obcas....
Duben 1, 200916 r Přijel likvidítor a děsnym způsobem vysíral! Byl u mě snad dvě a půl hodiny.Prachy zaplatí ale musi se to položkově rozepsat.Snad to nebude dlouho trvat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.