Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 CO to ? O mě beze mě ? ) Žeby Mnichovská dohoda ???? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 musis bejt konkretnejsi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Čau Rosťo zajtra ideš do URtuning? Jj.Maroš. No uvidíme. Karlos říkal že to má a je spokojenej, tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Žeby Mnichovská dohoda ???? :smich: Jen si rejpej holomku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 musis bejt konkretnejsi .) No me by nenapadlo ze tohle nekoho nepadne... ale tak pro priste uz budu vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jen si rejpej holomku No s Janinkou by to byla příjemná Mnichovská dohoda ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 cusno to ani nerikej taky bych... Tak se nakonec zařezával v káře po dobu co mi měnili olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No s Janinkou by to byla příjemná Mnichovská dohoda ne ??? No to nevim, ja sem stastne zadanej .) A tohle forum je na tyhle debaty moc verejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Taže teď už nemá cenu ani psát SZ co ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Evers: já bych to neviděl tak černě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No jo Fanouši věčnej optimista Jdu si pro čínu .. hned sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Evers: Jinak to ani nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobrou chuť Eversi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Blbci si delate prdel. Sem se dneska skrtil nekolik hodin. Nastesti uz mam dladla protoze jsem si pri obede stih udelat na kravate flek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dobre popoledni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak zase tu po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dobre popoledni :-) zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 cau pane, mame se?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 cau pane, mame se?? ale tak nejak vse pri starym... prace-domu-prace-domu-prace-drink s bobajsem-prace-........... co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 s Bobajsem chodite porad chlastat jo :-) ja ted hodne prace, ani neni cas zajit sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Zdar a sílu chuligáni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 s Bobajsem chodite porad chlastat jo :-)ja ted hodne prace, ani neni cas zajit sem porad ne obcas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Zdar a sílu chuligáni!!! zdar tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ovi čáu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Přijel likvidítor a děsnym způsobem vysíral! Byl u mě snad dvě a půl hodiny.Prachy zaplatí ale musi se to položkově rozepsat.Snad to nebude dlouho trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.