Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak chlapi novinka. Roman mění auto za nový ty woe. To je síla. Už asi nebude v klubu atd. :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 porad ne obcas.... tak ze kazdy druhy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Přijel likvidítor a děsnym způsobem vysíral! Byl u mě snad dvě a půl hodiny.Prachy zaplatí ale musi se to položkově rozepsat.Snad to nebude dlouho trvat. zdarec - takovy lidi nemam rad - asi bych byl neprijemnej! a pokud by me sral hodne tak bych si jeste nejaky uctenky na opravy a matros sehnal navic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak ze kazdy druhy den tak to zase taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 zdarec - takovy lidi nemam rad - asi bych byl neprijemnej! a pokud by me sral hodne tak bych si jeste nejaky uctenky na opravy a matros sehnal navic! to musis i tak aby ses dostal aspon na to co te to vsechno stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak to zase taky ne jen nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosto: Octávku má každej jouda a za chvilku je budou dávat v Hyper super za nákup nad 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 to musis i tak aby ses dostal aspon na to co te to vsechno stalo dobre tak ale vis jak... myslel jsem to ze by mi znami ze stavebnin atd. neco napsali abych byl v plusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jj. Ale já si jí nechám. Mě neukecáš, jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jen nekecej kazdej druhej to proste nejde musim i s nekym jinym chodit na drink nez s bobajsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 a to mas zase pravdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no a kdy zajdem mi? az na machaci? ci odvete v bowlingu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no tak ja to nemam jednoduchy s tim pitim, nebydlim tam :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no tak ja to nemam jednoduchy s tim pitim, nebydlim tam :-(( jasna vec ale treba zase nejakej ten vejkend? co? s dimim atd. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosto: jseš tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jasna vec ale treba zase nejakej ten vejkend? co? s dimim atd. .... tak to bych byl urcite pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak to bych byl urcite pro no tak pockame na pocasi az budou slecny prijemneji obleceni a zkusime se tam mrknout jeste jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak to by jsme meli urcite, a trosku dukladneji se slecnam venovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To zas bude mela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosto: jseš tady? Jj.Jen jsem si odskočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak to by jsme meli urcite, a trosku dukladneji se slecnam venovat :-) poptat se jich jak se dari ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To zas bude mela presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Aspon budeee veeeseeelooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To bude.. :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.