Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já dělám, zase po dlouhé době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 kulovy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Chvíli jsem byl nucen dělat a asi pujdu pomalu na oběd. jinak jsem koukal co s besidkou a bída,nějak malá účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 kulovy co? Tak nějak. Občas ale musím ukázat ksicht že jsem tady ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 lemuři všichni tady sem byl na obýdku, ale nic moc výběr dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ovi změna ? Chválim , úspora se v době krize cení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zdarec Dakie a Eversi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ....dneska se v práci docela extrémě nudím...a to tu musím být až do 17.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Lukyne až budeš mít cestu kolem mě, zastav se. Potřeboval bych poradit s pár věcma jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 rosťo, to by neměl být problém.....možná v sobotu bude cesta:) s čím radit? ...klidně písni SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Chvíli jsem byl nucen dělat a asi pujdu pomalu na oběd.jinak jsem koukal co s besidkou a bída,nějak malá účast jj taky sem koukal komu rict jeste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ....dneska se v práci docela extrémě nudím...a to tu musím být až do 17.00 jsme 2 ale ja nasel zabavu na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak nějak. Občas ale musím ukázat ksicht že jsem tady ne ??? jj chapu taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 jsme 2 ale ja nasel zabavu na netu já musím být s internetem opatrnej:)...jsem rád že mi tu trpějí forum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já musím být s internetem opatrnej:)...jsem rád že mi tu trpějí forum.... jo to ja co se PC a internetu ve firme tyce jsem svym panem... takze nastesti pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já taky když není moc práce ale to se pozná. To tady nebudu, jen sporadicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 zdravím přátele zlatavého moku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj krajánku. Slunéčko jak v létě co? Akorád moc nehřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj krajánku. Slunéčko jak v létě co? Akorád moc nehřeje. čauky Rosti, docela hřeje, už pracuji v třičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zdravas Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zdravas Stando čau Jirko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 čauky Rosti, docela hřeje, už pracuji v třičku Jj. Taky si chystám o víkendu trochu opálit to bělidlo na těle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj kuci.Koukám že Rosta nezklamal a je jako vždy před PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.