Duben 2, 200916 r Chvíli jsem byl nucen dělat a asi pujdu pomalu na oběd. jinak jsem koukal co s besidkou a bída,nějak malá účast
Duben 2, 200916 r Lukyne až budeš mít cestu kolem mě, zastav se. Potřeboval bych poradit s pár věcma jo ???
Duben 2, 200916 r rosťo, to by neměl být problém.....možná v sobotu bude cesta:) s čím radit? ...klidně písni SZ
Duben 2, 200916 r Chvíli jsem byl nucen dělat a asi pujdu pomalu na oběd.jinak jsem koukal co s besidkou a bída,nějak malá účast jj taky sem koukal komu rict jeste?
Duben 2, 200916 r ....dneska se v práci docela extrémě nudím...a to tu musím být až do 17.00 jsme 2 ale ja nasel zabavu na netu
Duben 2, 200916 r jsme 2 ale ja nasel zabavu na netu já musím být s internetem opatrnej:)...jsem rád že mi tu trpějí forum....
Duben 2, 200916 r já musím být s internetem opatrnej:)...jsem rád že mi tu trpějí forum.... jo to ja co se PC a internetu ve firme tyce jsem svym panem... takze nastesti pohoda...
Duben 2, 200916 r Ahoj krajánku. Slunéčko jak v létě co? Akorád moc nehřeje. čauky Rosti, docela hřeje, už pracuji v třičku
Duben 2, 200916 r čauky Rosti, docela hřeje, už pracuji v třičku Jj. Taky si chystám o víkendu trochu opálit to bělidlo na těle.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.