lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 zdravím přátele zlatavého moku ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj kuci.Koukám že Rosta nezklamal a je jako vždy před PC Jasně a koukni do podpisu ty woe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Chip:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 čau Jirko??? Jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Chip:? Tak tak. Bomba a cena taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jj. Taky si chystám o víkendu trochu opálit to bělidlo na těle. to já se budu opalovatn zase v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to gratuluju.Dáme sprinty jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ahoj čau Luky Jojo jsm rád, že jsem se trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Stando a Eversi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak tak. Bomba a cena taky. tak se nestyď a rozepiš se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Stando a Eversi. čau Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to gratuluju.Dáme sprinty jo? Jasně. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ale to neni přehrání SW ne? Včem to teda spočívá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak se nestyď a rozepiš se Urtuning Praha Ďáblice. Ecobox co má Karlos3. 92kw a nějakej koník navíc. Je to spíš na úsporu nafty ale jede to jako prase. Cena 5000,- ( je štelovatelnej na výkon ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ale to neni přehrání SW ne? Včem to teda spočívá? Přídavná jednotka do motoru. Malinká krabička,která se dá kdykoliv přendat na jiný auto s PDT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Stando a Eversi. Ahoj romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nazdar bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to jo...to mě určitě uděláš Rostiku.Já mám pouze chip od mistra Cimbo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Urtuning Praha Ďáblice. Ecobox co má Karlos3. 92kw a nějakej koník navíc. Je to spíš na úsporu nafty ale jede to jako prase. Cena 5000,- ( je štelovatelnej na výkon ). tak to je zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Andilku.Kde pak jsi? Pořád Tě vyhlížim a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 čau Andílku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Andilku.Kde pak jsi? Pořád Tě vyhlížim a nic Ahojky Já jsem doma a šprtám se na zkoušky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Ahoj Andílku Standis: Je to nějaká nová věc od Německých šmatů. Teď nevzpomenu značku ale pak se mrknu. Editováno: 2. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 zdravím přátele zlatavého moku cest! dal bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Andilku: venku je tak krásně a Ty se učiš? ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.