Duben 2, 200916 r Ahoj kuci.Koukám že Rosta nezklamal a je jako vždy před PC Jasně a koukni do podpisu ty woe.
Duben 2, 200916 r Jj. Taky si chystám o víkendu trochu opálit to bělidlo na těle. to já se budu opalovatn zase v práci
Duben 2, 200916 r tak se nestyď a rozepiš se Urtuning Praha Ďáblice. Ecobox co má Karlos3. 92kw a nějakej koník navíc. Je to spíš na úsporu nafty ale jede to jako prase. Cena 5000,- ( je štelovatelnej na výkon ).
Duben 2, 200916 r Ale to neni přehrání SW ne? Včem to teda spočívá? Přídavná jednotka do motoru. Malinká krabička,která se dá kdykoliv přendat na jiný auto s PDT.
Duben 2, 200916 r Urtuning Praha Ďáblice. Ecobox co má Karlos3. 92kw a nějakej koník navíc. Je to spíš na úsporu nafty ale jede to jako prase. Cena 5000,- ( je štelovatelnej na výkon ). tak to je zajímavý
Duben 2, 200916 r Ahoj Andilku.Kde pak jsi? Pořád Tě vyhlížim a nic Ahojky Já jsem doma a šprtám se na zkoušky
Duben 2, 200916 r Ahoj Andílku Standis: Je to nějaká nová věc od Německých šmatů. Teď nevzpomenu značku ale pak se mrknu. Upraveno Duben 2, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.