Andílek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Andilku: venku je tak krásně a Ty se učiš? ach jo! Si z toho vrásky nedělám - už takhle jich mám až až sem chvílema na zahradě, takže pohoda Jináč ahoooj všem ostatním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 je tak krasne, ze uz je hrozny vedro v aute :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 )--> QUOTE( @ 2.4.2009, 14:11 ) <{POST_SNAPBACK}> Ahojky Já jsem doma a šprtám se na zkoušky zdarek neuc se zivat te nauci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 cest! dal bych... to ja taky jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Venku je fakt krásně...škoda být v práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 je tak krasne, ze uz je hrozny vedro v aute :-) proto máš určitě v autě klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Stando : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17313 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Venku je fakt krásně...škoda být v práci! tak jdi domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 proto máš určitě v autě klimu na tu je jeste brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já mám dovolenou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Stando : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17313 díky Rosti, já věděl, že jsem to tady někde viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 na tu je jeste brzo tak trošku, zatím fakt stačí přiotevřít okýnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já bych spal škoda že je tu samej chlap! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 jo pocasko je ok - ted jeste trochu tepleji a hybaj na zahradku .... myslim zahradku s pipou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Když už jsme u zahrádky zak mám pohnojenej trávnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Když už jsme u zahrádky zak mám pohnojenej trávnik to je na ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak jsem myslel, ze zitra bude klid a ono ne, zase si dam tour de vychodni cechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 heledte nebude v sobotu nekdo z vas chlastat v prace? jsem s kamosema ve Vinohradsky - http://www.techtle-mechtle.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No nic balím a mažu k domovu. Měj te se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 taky na to uz kakam... cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Dobré odpoledne škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Četli jste toto: http://zpravy.idnes.cz/bendl-chysta-espeze...4924_domaci_pei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zdarec chlapi ''Simply Clever'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 heledte nebude v sobotu nekdo z vas chlastat v prace?jsem s kamosema ve Vinohradsky - http://www.techtle-mechtle.cz jojo,Techtle-mechtle,tam je vzdycky na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.