Tomas_ek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já mu spíš řeknu, že si dám dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 dal bych ruma, největšího na zemi dobre ty no dnes ne ale zejtra bych dal ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Panove, zitra rano mi drzte palce... mam neco dulezityho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já mu spíš řeknu, že si dám dva 2x nejvetsi na svete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 přesně tak, dva největší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 prijed v sobotu do Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 sobota - budu pracovat na zahradě, kopat pařezy, vozit hlínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hnojit trávu a vyhrabávar růže vid? To znám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 sobota - budu pracovat na zahradě, kopat pařezy, vozit hlínu takze hnus no nic panove valim chrapat-zejtra moooc prace cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No nic pánové. Moc hodin a jdu do pelechu. Tak zítra čaues. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Dobrou Rostiku a díky za podporu ve "fitku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dobré ránko chlapíci. AZURO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dobré ránko škodováci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ahoj klucí, víkend na obzoru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahoj Lukyne.Lešticí víkend na obzoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 já budu leštit až o Velikonocích, za týden:) tenhle vikend bude první letosní grilovací s kamarádama:) ....odpoledne poveze fabka 50L soudek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ahoj klucí, víkend na obzoru:) Čau Luky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 zdarec panove tak uz taky konecne v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Diky, chlapi, ty vase palce mi pomohly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdarec Ovi a Houmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Má ucta panové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdarec chlapi ,,, jak to klape ? U me jak jinak nez sama smula ,objednal jsem si fotak ,ten jeste neprisel tak nevim kde to vazne ... Jinac se mam pracovne,,pomalu nestiham jsem zajit neco napsat ... Ale dobra sprava,uz treti den je tady paradne ,kratky rukav,treba i ty kratasky semtam ,paradicka ...., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Vsude stejne pracovne na pytlik , ale hlavne ze je hezky... ja to rikam porad ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jooo hezky je i tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Čau Jero a Eversi. Tady je pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.