Duben 3, 200916 r Pořád ne Ovi. Za chvíly to začne, léto a bude fofr Šofr. a bude se jezdit na koupaliste
Duben 3, 200916 r Jsem debil...a mám okon...chtěl jsem leštit na sluníčku Rosto už dobry.Jseš v práci?
Duben 3, 200916 r To ja uz mam dneska pohodu kdyz teda nepocitam dodelavani a zkraslovani zahradky a sezeni za penzionem doma ale co bychom pro hosty neudelali, ze Tak doufam, ze se k nam taky prijedete podivat, panove...
Duben 3, 200916 r Do hospůdky na zahrádku Rostíku O víkendu se nemaká ) Ani na mamině Tak jo. Já maslel že chceš pracovat. To je jiná.
Duben 3, 200916 r Hoší,,, 18° juchuu .,,, Dneska si vemu nektery auticko do parady ... a pak to vidim na nejakou peknou prochazecku .).... Nechystate se nekdo 18 do koprivnice na Tipcars nebo pak za tyden do Vyskova ? ...asi ne ze,ale ,,jen tak se ptam Upraveno Duben 3, 200916 r od Jero
Duben 3, 200916 r Me ceka interier parnim vysavacem to bude paradicka... Pekne sis s tim vyhral, Romariooo.
Duben 3, 200916 r To ja uz mam dneska pohodu kdyz teda nepocitam dodelavani a zkraslovani zahradky a sezeni za penzionem doma ale co bychom pro hosty neudelali, ze Tak doufam, ze se k nam taky prijedete podivat, panove... kampak?
Duben 3, 200916 r Cesky Krumlov nekde v lamparne v sekci "pozvi nas na navstevu" bo tak neco je odkaz na nas.
Duben 3, 200916 r Ja se chytal do lipska zejtra , ale tak sem moc linej tak se radsi mrknu rano na autosalon A pristi tejden bych se mrknul Do dlouhy lhoty u Příbrami jestli to klapne
Duben 3, 200916 r Romane jinak pekna prace, taky me to ceka mam to zasrany jak ( argumentuju si vzdy ze s tim ted jezdi mlada kdyz to vidim
Duben 3, 200916 r taky to mam zajeteleny jak chliv ... ceka me to od nedele za tejden..... to bude praaace...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.