O.v.i. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 aleluja.... jeste chvilku a sru na to ... se mas... taky bych sel ale dnes to nende... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dneska jsem jel na kole do roboty,tak cesta zpátky bude příjemná za tohoto počasí. Hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 no na kolo sem chtel taky vyrazit ... nice idea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zitra prej má být plus 20 stupnu jo? Ty woe...to se zimáky roztečou na sračky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kuva dnes v ty praci tu sem do poctu... alespon budou hodiny ale uz by mohl byt ende! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ty jseš ještě v práci??? To snad ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak začínám pomalu balit a richtovat se dom. Tak zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ty jseš ještě v práci??? To snad ne! jo sem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak začínám pomalu balit a richtovat se dom. Tak zdarec taky se balim.. koncim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 no nic mizim cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Byl jsem ted s dětičkama na zmrzce a je tam fakt nádherně-jako v létě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dobrej podvečír kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ladíne: máš dotaz vedle u šudáku.Jinak Tě zdravím při pátečním večeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Přečteno a odpovězeno ale musím se ještě prodrat letecky těma 17.stránkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Koukáte na hokej? Ty woe...ted jsem vytočenej jako dobytek!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak to mám zase poslouchat něco jinýho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jedu cvičit...at nejsem nasranej...čágo belo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak večer ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdarec pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahoj Rosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahoj Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdarec Laďo a WRC. Tak jsem to Laďo chipnul a jsem moc spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahoj všem kanourum! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak jsem to Laďo chipnul a jsem moc spokojenej. Taky jsem o tom přemýšlel ale těch mejch 132 Kw zatím ještě stačí - ikdyž !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahoj všem kanourum! Tak od Tebe to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.