Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) to Rosta: doprdele... tak tohle nasere No Houmi to mi povídej. Ani se mi nechtělo na forum jak jsem nasranej. Ty woe já snad nebudu ani spát. Kdyby by mi to udělal někdo jinej, čert to vem ale sám???? Hnusss kol100 Editováno: 4. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Dobrej večír pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Zdar jak sviňa Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 To byla dneska nechutná rozcvička s tím dřevem u našich. A oskar taky pěkně připíkal sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tak se Laďo opálil ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 No na některých místech bych řekl i trochu víc než bych chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Nesundávals trenky co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tak to by asi určitě sousedi nerozchodili Zatím stačí záda a čelo jako topení do postele a pokračování bude příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Jasně Laďo, nejlepší je to na své zahrádce a nemusíš čučet na sousedy. kol11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tak "doma" se můžu opalovat na dvoře kam není od nikud vidět a slunko svítí dost dlouho ale teď se mě tam ani moc nechce . Ale časem někde u vody nebo po cestě na kole se přismahnu určitě ještě dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Bo nic, du spat. 6 piv a bolí mě hlava. Dobrou. kol6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 To já se těším jak si budu užívat škopků a všeho ostatního od velikonoc ten týden v lázních Dobrou a zítra se tu stavím až navečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Dobrou Laďo dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdarec pánové. Příjemnou slunečnou neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahoj Pražáku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahoj hradecký kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 zdarec chlapi .... Dobrou chut' pokud prave obedvate,,ja se ted chystam ..,, Jak to jde ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahojky.Chceš vidět jak to vypadá když vedle sebe stojej dvě Octávie v černé metalize a jedná je zaprasena a druhá naleštěná? Schválně jestli poznáš která je moje a která je Michalova...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Hooj romane.. to je dost že si to vošplouchnul.... ale jak dlouho to takhle vydrží co...? já mám naleštíno asi 4 dny a je to zas zaprášený jak svina... Editováno: 5. Duben 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No Romane, kdybys neměl duble Laityng, tak to nepoznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To je brutální rozdíl vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahojky.Chceš vidět jak to vypadá když vedle sebe stojej dvě Octávie v černé metalize a jedná je zaprasena a druhá naleštěná? Schválně jestli poznáš která je moje a která je Michalova...??? Hele celkem jsem vahal .... Ne samozrejme ,je to parada auto jakoby obzivlo ...,krása .... Taky jsem vcera lestil ,ale nemam zadny fotky tak jen jedna:) no a pak jsem si dopral trosku pozornosti mistnich ''tuneru'' ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdarec bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahoj Jirko a Jero. Jero: máš v tom focení fakt talent! Moc pěkné pozadi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdarec bando Caues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.