Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Ahoj Jirko a Jero.

Jero: máš v tom focení fakt talent! Moc pěkné pozadi! :palec2:

:) dekuju ,,tadle fotka ''v akci'' je v rezii meho kolegy, se kterym chodime fotit ,ale trosku jsem si to poupravil dle svyho : )...

Editováno: , autor: Jero
Vloženo (editace)
Romene a Jero:Zdarec,akorat se chystam dolu do mesta na obidek.Mame tady lexusni pocasi :palec2:

Tady je taky paradne :) Uz treti den nad 20° ,clovek ma hned lepsi naladu ... :)

Zdarec Rosťo :)

Vloženo
Tady je taky nádherně.Kéž by to vydrželo!

Hlásí ted trosku zhorsene pocasi s tim,ze teploty zustanou tak jak ted,ale slunicko se moc prej neukaze tak uvidime ...

Vloženo
Kdybych tady mel letnaky,tak uz prezouvam.Jsem presvedcenej,ze zima uz je pryc.No jeste si tejden pockam.Mazu na obed,zatim

Zitra jdu prezouvat :) ... Snad uz nenachumeli ...

Dobrou chut' ...

Vloženo
Hmmm! Dobry Jero.Já si dám asi pangase :palec2:

:) Najedl jsem se dobre....

Tyoo,,tak ted si mi udelal celkem chute :) mel jsem ho ve ctvrtek ,hezky koreneny a paradni rybka.., :palec2:

Vloženo
Jero: já mužu ryby od rána do noci...každý den.To víš..narodil jsem se na moři :)

To ja zas jen toho pangase :) ... zbytek u me nejak nenasel tu spetku prizne .) ...

Vloženo (editace)
Jero: ani lososa nemužeš?

Jj,to je vlastne taky takovej co muzu ,ale jinac.... Co ma moc kosticek to neni pro me... jako malymu se mi jedna sekla v krku a nesla ven ,tak uz mam takovej odstup od tydety doby.., :)

Caues Mari .., :)

Vloženo (editace)

Tak, dodelal jsem prijemnou praci. Nove nalepil reklamu na auto a rovnou jsem tam soupnul i nalepku OC :palec2: Uz jsem taky jeden z vas lol

Editováno: , autor: houmik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...