Duben 5, 200916 r Zdarec Jirko. Tak kdy valíš zpátky do vlasti co? jeste tady tak tyden pobudu Muzem pak dat nekdy spicha a pokecat
Duben 5, 200916 r No jasně. S tím počítám. Mejla mám v podpisu tak se pak ozvi. Jo a co počásko tam ?? OK? Upraveno Duben 5, 200916 r od Rosťa19
Duben 5, 200916 r No jasně. S tím počítám. Mejla mám v podpisu tak se pak ozvi. Jo a co počásko tam ?? OK? Pocasko naprosto genialni.Po obidku jsem se stavil s bramborou na mycce a trochu ho oplachnul
Duben 5, 200916 r Pocasko naprosto genialni.Po obidku jsem se stavil s bramborou na mycce a trochu ho oplachnul Taky jsem trochu oplachoval. Mám to ve vlákně. Zdarec Ovi.
Duben 5, 200916 r zdarek jakej byl vejkend? ja jsem se vcera pekelne pinknul... jeste ted sem nalitej
Duben 5, 200916 r Víkend OK. Včera jsem šel ze sousedem na pivko do Klánovic na zahrádku, dal jsem 6 kvasnicovejch a pěkně mě bolela palice čeče.
Duben 5, 200916 r Taky jsem trochu oplachoval. Mám to ve vlákně.Zdarec Ovi. koukal jsem,pekne si nalestil.Ja to vzal akorat wapkou od prachu
Duben 5, 200916 r Dobré odpoledne.Pošlušně hlásím vymalování celých společných prostor zdarec,tak uz konecne hotovo?
Duben 5, 200916 r Jirko: už jsme doma.Navečer sem hodím fotky...nebudeš z toho chápat...ale už to je vcajku.
Duben 5, 200916 r No ahoj kluci Ovi nekecá, měl divnej hlas, když jsem mu před chvílí volal zdar prcku,co novyho?
Duben 5, 200916 r Jirko: už jsme doma.Navečer sem hodím fotky...nebudeš z toho chápat...ale už to je vcajku. tak to bylo docela rychly,co?Tak hlavne ze uz je to OK
Duben 5, 200916 r zdar prcku,co novyho? čauves Jirko:) novýho... právě jsem si dal 8 km na bruslích a žádný bebíčko, odřeninu a bouli jinak mě furt zlobí ten můj zelenej krám :D
Duben 5, 200916 r čauves Jirko:)novýho... právě jsem si dal 8 km na bruslích a žádný bebíčko, odřeninu a bouli jinak mě furt zlobí ten můj zelenej krám :D co zase ten krumpl provedl?
Duben 5, 200916 r Víkend OK. Včera jsem šel ze sousedem na pivko do Klánovic na zahrádku, dal jsem 6 kvasnicovejch a pěkně mě bolela palice čeče. no mi byli na Vinohradsky a teda mazec...
Duben 5, 200916 r Jiřik: no moc rychle to nebylo.Byli jsme skoro měsíc pryč ale snaha dát dokupy byla velká
Duben 5, 200916 r co zase ten krumpl provedl? odehnil kabel od destičky na přední brzdě, takže svítí kontrola brzd, ale jsou v cajku a taky nešel prozatím víc snížit, krám jeden jo a hrozně to žere
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.