Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 řekněte prdel, máte na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Prdel,prdel,prdel,prdel řekněte prdel...... Zdarec Bobiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdarec chuligani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdarec Jirko. Tak kdy valíš zpátky do vlasti co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdarec Jirko. Tak kdy valíš zpátky do vlasti co? jeste tady tak tyden pobudu Muzem pak dat nekdy spicha a pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) No jasně. S tím počítám. Mejla mám v podpisu tak se pak ozvi. Jo a co počásko tam ?? OK? Editováno: 5. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No jasně. S tím počítám. Mejla mám v podpisu tak se pak ozvi. Jo a co počásko tam ?? OK? Pocasko naprosto genialni.Po obidku jsem se stavil s bramborou na mycce a trochu ho oplachnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 cest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pocasko naprosto genialni.Po obidku jsem se stavil s bramborou na mycce a trochu ho oplachnul Taky jsem trochu oplachoval. Mám to ve vlákně. Zdarec Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 zdarek jakej byl vejkend? ja jsem se vcera pekelne pinknul... jeste ted sem nalitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Víkend OK. Včera jsem šel ze sousedem na pivko do Klánovic na zahrádku, dal jsem 6 kvasnicovejch a pěkně mě bolela palice čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 cest zdarec,nemas chlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Taky jsem trochu oplachoval. Mám to ve vlákně.Zdarec Ovi. koukal jsem,pekne si nalestil.Ja to vzal akorat wapkou od prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dobré odpoledne.Pošlušně hlásím vymalování celých společných prostor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dobré odpoledne.Pošlušně hlásím vymalování celých společných prostor zdarec,tak uz konecne hotovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jirko: už jsme doma.Navečer sem hodím fotky...nebudeš z toho chápat...ale už to je vcajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No ahoj kluci Ovi nekecá, měl divnej hlas, když jsem mu před chvílí volal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No ahoj kluci Ovi nekecá, měl divnej hlas, když jsem mu před chvílí volal zdar prcku,co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jirko: už jsme doma.Navečer sem hodím fotky...nebudeš z toho chápat...ale už to je vcajku. tak to bylo docela rychly,co?Tak hlavne ze uz je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 zdar prcku,co novyho? čauves Jirko:) novýho... právě jsem si dal 8 km na bruslích a žádný bebíčko, odřeninu a bouli jinak mě furt zlobí ten můj zelenej krám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 čauves Jirko:)novýho... právě jsem si dal 8 km na bruslích a žádný bebíčko, odřeninu a bouli jinak mě furt zlobí ten můj zelenej krám :D co zase ten krumpl provedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Víkend OK. Včera jsem šel ze sousedem na pivko do Klánovic na zahrádku, dal jsem 6 kvasnicovejch a pěkně mě bolela palice čeče. no mi byli na Vinohradsky a teda mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jiřik: no moc rychle to nebylo.Byli jsme skoro měsíc pryč ale snaha dát dokupy byla velká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 zdarec,nemas chlastat byli jsme v techtle metle.... znas to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 co zase ten krumpl provedl? odehnil kabel od destičky na přední brzdě, takže svítí kontrola brzd, ale jsou v cajku a taky nešel prozatím víc snížit, krám jeden jo a hrozně to žere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.