O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No ahoj kluci Ovi nekecá, měl divnej hlas, když jsem mu před chvílí volal jj doufam, ze se tam vcera nefotilo.... to by jste koukali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jo a hrozně to žere to znam taky cece kdyz vic slapes na takovej kousek plastu pod volantem tak ten benzin utika vic a vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 no mi byli na Vinohradsky a teda mazec... No tak tam je to prej luxus co ? Nic pro mě. Nejlepší klasická knajpa na zahrádce venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romane nezapomeň na mě jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romane nezapomeň na mě jo ?? Rosto: máš to tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No tak tam je to prej luxus co ? Nic pro mě. Nejlepší klasická knajpa na zahrádce venku. jo trochu snobarna ale co.... jednou za cas.... ale chovali jsme se tam jak doma lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jj doufam, ze se tam vcera nefotilo.... to by jste koukali.... bojíš se fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 :smich:Rosto: máš to tam! Díky :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 bojíš se fotek no vcera asi jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 tak si je pak dej na FB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 uz se na tom pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dobrej podvečír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdar jak sviňa Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak jak po slunném weekendu a před hoknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 no uz se mi zacina delat dobre tak snad uz OK davam prvni teply jidlo dnes.... jinak zejtra makat no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tos měl Ovi zase náročnej weekend že jíš doma až teď ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tos měl Ovi zase náročnej weekend že jíš doma až teď ?!? veeeeelice narocnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nazdaaar piskoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 A s Tomem že si změnil Nick !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ... Čau kočičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Čau kočičko Ahoooj Jakpak bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Celkem to šlo páč jsem byl u našich ale dycky může být líp, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nazdaaar piskoti zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.