Duben 5, 200916 r A s Tomem že si změnil Nick !!! nene bez Toma - byli jsme strasit v Praze s kamosema.... nick jsem pozmenil stejne mi takhle vsici rikali a psali
Duben 5, 200916 r tak jakej byl vejkend? Sobota pracovni to jsem dorazila v 8 domu lehla a spala.. dnesek odpocinkovy a uklidovy a zitrek cely na moto a co u tebe?
Duben 5, 200916 r Autor ... To jste se byli kouknout na USA prezidento !!! Ty už ho máž změněnej dýl ale Tom už dneska nemá ex Bobik
Duben 5, 200916 r Sobota pracovni to jsem dorazila v 8 domu lehla a spala.. dnesek odpocinkovy a uklidovy a zitrek cely na moto a co u tebe? mi jsme byli parit vcera do 6:3O.... mauec a dnes odpocinek celej den
Duben 5, 200916 r mi jsme byli parit vcera do 6:3O.... mauec a dnes odpocinek celej den Ty jo tak to bych asi nedala ... cely den fofr v praci a pak jeste nekam vyrazit
Duben 5, 200916 r To jste se byli kouknout na USA prezidento !!!Ty už ho máž změněnej dýl ale Tom už dneska nemá ex Bobik nene cobychom na nem videli - mi jsme koukali na jine objekty.... mrkni na www.techtle-mechtle.cz a uvidis
Duben 5, 200916 r Ty jo tak to bych asi nedala ... cely den fofr v praci a pak jeste nekam vyrazit a jeste to bylo sakra divoky pouzivas face? mam tam par foto ...
Duben 5, 200916 r a jeste to bylo sakra divoky pouzivas face? mam tam par foto ... Ee jsem na vsem mozny ale facebook se ke me jeste nedostal
Duben 5, 200916 r Autor nene cobychom na nem videli - mi jsme koukali na jine objekty.... mrkni na www.techtle-mechtle.cz a uvidis Tak to je potom jiná A už s tímto je mě jasný proč jsi tam šel !!!
Duben 5, 200916 r Ahoj Ládine! Nene...TV už je vedle protože jsme konečně přestěhovaní zpátky...takže domov.
Duben 5, 200916 r Autor Ahoj Ládine! Nene...TV už je vedle protože jsme konečně přestěhovaní zpátky...takže domov. Tzn že nechtěně nucená opětovná přestavba bytu je zdárně u konce !!!
Duben 5, 200916 r Tak to je potom jiná A už s tímto je mě jasný proč jsi tam šel !!! presne ! rumu sem mel..... taky to dnes podle toho vypada...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.