Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tzn že nechtěně nucená opětovná přestavba bytu je zdárně u konce !!! Přesně tak! Už zase na svém místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nekoukáte na TV? je tam kulovy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 presne ! rumu sem mel..... taky to dnes podle toho vypada... To teda musela být akce když jsi dostal chuť na hlad až večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Přesně tak! Už zase na svém místě Tak doufám že i ona sousedka má novou pračku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No nic mizim o dum dal... caute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) A na lepší doufám !!! Ahoj Editováno: 5. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To teda musela být akce když jsi dostal chuť na hlad až večer to byla... hodne lidi! i dost peknejch a potom luxusni cesta domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 A jak to že jsi tam sám ?!? - nebo už !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 A jak to že jsi tam sám ?!? - nebo už !!! vsichni uz sli domu bylo to pul 7 rano a kamos me vezl domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ovi: ty bejku...vyhrals sportku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ovi: ty bejku...vyhrals sportku? nene ale chtel bych a tohle uz je pred barakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To z Tebe museli mět sousedi radost když jsi se nechal dovést tímhle !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To z Tebe museli mět sousedi radost když jsi se nechal dovést tímhle !!! spal jsem u kamose takze sousedy neznam a oni me taky ne ale musim uznam ze jako nekdo prijet v pul7 a jeste timhle.... a to jsem tam s kamosem jeste kecal nez s tou kravou odjel tak 20 min. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ty krávo!!! To bych si nechal líbit Bomba Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ty krávo!!! To bych si nechal líbit Bomba Ovi jo obcas s tim litame po Praze... kamos to ridi tak mu vzdycky callnu kdyz je akce v Praze a prijedem s tim nekam na party ne... vsichni vyteleny vo co jako jde a z toho vystoupime mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ... Tak to já se nechat dovest s něčím podobným dom tak si má dědina hodně dlouho o čem povídat. A tuplem v dobu kdy jich skoro polovina chodí do kostela Ale zkusit se má všechno, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 A tuplem v dobu kdy jich skoro polovina chodí do kostela :smich: tak to mas recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ovi: kdybych si to chtěl pronajmout-kolik by to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ovi: kdybych si to chtěl pronajmout-kolik by to stálo? hele naa to jsem se ho ani neptal ale ranec jak krava si myslim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ovi: zjistí to prosím-mě by to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 nene ale chtel bych a tohle uz je pred barakem taká stojí aj v Prahe smerom na Karlov most :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pekna karka,tou jsem jeste nejel,ideal na nejakou projizdku s nejakou kunou,treba z toho Cabaretu .My se zase obcas vozime z Meccy Humerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ... Plánuješ pařbu s odvozem a následným rozvodem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 taká stojí aj v Prahe smerom na Karlov most :palec2:presne tak! a mozna to zrovna je i ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ovi: zjistí to prosím-mě by to zajimalo jasny az s nim zase pojedu tak zjistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.