Duben 5, 200916 r Tzn že nechtěně nucená opětovná přestavba bytu je zdárně u konce !!! Přesně tak! Už zase na svém místě
Duben 5, 200916 r Autor presne ! rumu sem mel..... taky to dnes podle toho vypada... To teda musela být akce když jsi dostal chuť na hlad až večer
Duben 5, 200916 r Autor Přesně tak! Už zase na svém místě Tak doufám že i ona sousedka má novou pračku !!!
Duben 5, 200916 r To teda musela být akce když jsi dostal chuť na hlad až večer to byla... hodne lidi! i dost peknejch a potom luxusni cesta domu...
Duben 5, 200916 r A jak to že jsi tam sám ?!? - nebo už !!! vsichni uz sli domu bylo to pul 7 rano a kamos me vezl domu...
Duben 5, 200916 r To z Tebe museli mět sousedi radost když jsi se nechal dovést tímhle !!! spal jsem u kamose takze sousedy neznam a oni me taky ne ale musim uznam ze jako nekdo prijet v pul7 a jeste timhle.... a to jsem tam s kamosem jeste kecal nez s tou kravou odjel tak 20 min. ...
Duben 5, 200916 r Ty krávo!!! To bych si nechal líbit Bomba Ovi jo obcas s tim litame po Praze... kamos to ridi tak mu vzdycky callnu kdyz je akce v Praze a prijedem s tim nekam na party ne... vsichni vyteleny vo co jako jde a z toho vystoupime mi...
Duben 5, 200916 r Autor ... Tak to já se nechat dovest s něčím podobným dom tak si má dědina hodně dlouho o čem povídat. A tuplem v dobu kdy jich skoro polovina chodí do kostela Ale zkusit se má všechno, že
Duben 5, 200916 r Ovi: kdybych si to chtěl pronajmout-kolik by to stálo? hele naa to jsem se ho ani neptal ale ranec jak krava si myslim....
Duben 5, 200916 r nene ale chtel bych a tohle uz je pred barakem taká stojí aj v Prahe smerom na Karlov most :palec2:
Duben 5, 200916 r Pekna karka,tou jsem jeste nejel,ideal na nejakou projizdku s nejakou kunou,treba z toho Cabaretu .My se zase obcas vozime z Meccy Humerem.
Duben 5, 200916 r taká stojí aj v Prahe smerom na Karlov most :palec2:presne tak! a mozna to zrovna je i ona
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.