Duben 6, 200916 r u mě vikend supr, vcera v cca 2.00 ráno sražená srnka, na autě který jsem řídil(kamaradova fabie) akorat mastnej flek na dveřích spolujezdce.... srnu jsme nenašli.... Upraveno Duben 6, 200916 r od lukyssek
Duben 6, 200916 r Ahoj Luky.Kecáš!!! To neni možny že to je bez následku! Tos měl teda kliku jako prase!
Duben 6, 200916 r jj, srnka se zastavila na kraji silnice a v momentě kdy jsme jí míjeli cca 60-70km/h skočila do cesty, ja stačil jen lehce cuknout volantem a brzdit...rana přisla od dveří kde pozdeji byl mastnej flek....
Duben 6, 200916 r jj, mazec, já byl uplně střízlivej a v autě 4 napitý spolujezdci....ja byl v poho, ale oni z toho byli docela paf.
Duben 6, 200916 r Cauves páni, Lukky super klika , ja pri srazce srny rozmasiroval C1 skoro na totalku 100k škoda
Duben 6, 200916 r čus bando....víkend byl ve znamení spánkového deficitu a grilovačky a taky automechaničení.... a ještě se bude pokračovat...známé na Peugeotu 806 čepy,uložení tlumiču,spojovačky,ruční brzda a máti má na corse pri 45tkm v hajzlu čepy řízení....takže to bude ted práce hafec.....se tím snad začnu živit...
Duben 6, 200916 r kuaaaa.....mě se nechce do práce... no ale musím že...a taky si vyzvednu od souseda(dělá hned naproti) kotouče a zítra je budu moct namontit....
Duben 6, 200916 r ja jenom dnes sem sel dyl ale od zitra uz budu chodit normalne od rana kdyz se mi to teda povede...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.