Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No jasně. myslel jsem aby se to neměnilo třeba v pátek a tak víš? V pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 čau Rosťo byl jsem jen v neděli, musím chodit v sobotu do práce.byl sem doma po 14 dnech a připadalo mi to, že jsem tam nebyl aspoň půl roku Jo Stando to já znám. Taky jsem dojížděl a na jih jsem jezdil jednou za měsíc, 7 let ty woe. Hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 brý den vespolek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 moc prace a velkej hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 brý den vespolek... Zdarec Frigo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak pomalu končím a mažu domu. Na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 http://www.ceskatelevize.cz/eshop/810-rika...amalce-dvd.html a název 5. kapitoly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dobré odpoledné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dobrý večer chlapci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj Rosťo, mám pustené finále, a večer novinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zdravim vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj Rosťo, mám pustené finále, a večer novinku Uřž se těším Maroš. Kam to dáš ?? Ahoj Jiříku. Už se ti to krátí viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Kam to dáš ?? na fórum :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj chlapi.Odpoledne jsem totálně vytuhnul! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tys usnul ??? Nestydo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj chlapi.Odpoledne jsem totálně vytuhnul! posilka nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Uřž se těším Maroš. Kam to dáš ?? Ahoj Jiříku. Už se ti to krátí viď ? jojo,krati se to.Ale stejne v Cechach moc nepobudu.Musim posolichat skolu,vyridit nejaky veci a pak hura zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dneska ne.Jsem ještě domalovával společnou chodbu v bytovce.Začalo se mi to v jednom místě loupat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 na fórum :smich: Cos pil Maroš ??????????????? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak to poteší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Cos pil Maroš ??????????????? :smich: kofolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nazdaaaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dneska ne.Jsem ještě domalovával společnou chodbu v bytovce.Začalo se mi to v jednom místě loupat. Tak to jo. Já myslel že jsi usnul. Sorry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Usnul jsem jako miminko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 kofolu Maroš NESERR !!!!!!!!!!! :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.