Duben 6, 200916 r čau Rosťo byl jsem jen v neděli, musím chodit v sobotu do práce.byl sem doma po 14 dnech a připadalo mi to, že jsem tam nebyl aspoň půl roku Jo Stando to já znám. Taky jsem dojížděl a na jih jsem jezdil jednou za měsíc, 7 let ty woe. Hrozný.
Duben 6, 200916 r http://www.ceskatelevize.cz/eshop/810-rika...amalce-dvd.html a název 5. kapitoly...
Duben 6, 200916 r Ahoj Rosťo, mám pustené finále, a večer novinku Uřž se těším Maroš. Kam to dáš ?? Ahoj Jiříku. Už se ti to krátí viď ?
Duben 6, 200916 r Uřž se těším Maroš. Kam to dáš ?? Ahoj Jiříku. Už se ti to krátí viď ? jojo,krati se to.Ale stejne v Cechach moc nepobudu.Musim posolichat skolu,vyridit nejaky veci a pak hura zpatky
Duben 6, 200916 r Dneska ne.Jsem ještě domalovával společnou chodbu v bytovce.Začalo se mi to v jednom místě loupat.
Duben 6, 200916 r Dneska ne.Jsem ještě domalovával společnou chodbu v bytovce.Začalo se mi to v jednom místě loupat. Tak to jo. Já myslel že jsi usnul. Sorry....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.