Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Usnul jsem jako miminko!!! Za dobrou práci, dobrá odměna ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Usnul jsem po dobře vykonané práci v podstatě už okolo 19 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Maroš NESERR !!!!!!!!!!! :smich: :smich: :smich: ale fakt, môžem ti to aj sfotiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Mároš: dej to sem.OII sem nechodi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ale fakt, môžem ti to aj sfotiť Tak dávej. :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Rosto: díky za SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Trošku jsem mu vysvětlil situaci a už se neozval... teda zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nevím co si o tom mám myslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tož dobré dén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tož dobré dén dobre,dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tož dobré dén Hele Bobajz,jak moc tezky je zmenit si Nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nevím co si o tom mám myslet... Já taky ne ale je 100% PRÁVNÍK a dost chytrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tož dobré dén Zdarec Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Hele Bobajz,jak moc tezky je zmenit si Nick? já si ho změnil sám těsně před tím, než jsem si odebral admina napiš někomu z adminů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Bobajz: já jsem si řikal že je tu někdo novej kdo tu dlouho nebyl a to jseš Ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 já si ho změnil sám těsně před tím, než jsem si odebral admina napiš někomu z adminů ok,dik.Kde najdu nejakej jejich seznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jirko písni Davonovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jiřik to chce změnit na James Bond 007??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Jirko a co takhle Bavor. To nikdo nemá. Editováno: 6. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Rosto: mám špatnou zpavu a dobrou zprávu...kterou chceš dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 To je jedno. Mě už nic nepřekvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Začneme tou dobrou jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jj. :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jiřik to chce změnit na James Bond 007??? Jenom malou zmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Rosto: ta neděle plati a opékačka na zahradě muže dopadnout! V ponděli je volno takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.