Duben 6, 200916 r Jirko a co takhle Bavor. To nikdo nemá. to ne,chtel bych Jirka82,podle roku narozeni,nebo Jirka3999 podle SPZ
Duben 6, 200916 r to ne,chtel bych Jirka82,podle roku narozeni,nebo Jirka3999 podle SPZ Podle SPZ, aspoň tě poznám.
Duben 6, 200916 r Ta druhá zpráva je že tu samolepku nemužu najit.Ted jsem byl v garáži a je v prdeli.Obálka s dopisem tam je od Vitta asamoška v čudu.Nechápu to!
Duben 6, 200916 r Bobajz: já jsem si řikal že je tu někdo novej kdo tu dlouho nebyl a to jseš Ty! ják novej, já tu jsem součást inventáře ok,dik.Kde najdu nejakej jejich seznam? písni Davonovi nebo Igorovi
Duben 6, 200916 r Sere mě to ale-věděl jsem na 100 pro že ji mám. Nedělej si hlavu. Nějak to seženu. Ale díky moc za snahu.
Duben 6, 200916 r Bobajz: ten nick Ti prostě nesedi.Nemužu si pomoct! nick Bobík vznikl v roce 2005 podle jména co jsem dal svému autu. Dlouho jsem přemýšlel o změně a pár dnů před mým odkliknutím z řad adminů mi tohle napsala Kačenka (), že by to bylo nej a tak to dopadlo ))
Duben 6, 200916 r bobik a prečo už nie si admin? Bacha Maroš pil Colu a jeho otázky začínají být na tělo. :smich:
Duben 6, 200916 r jj teď taky v poho. Asi bude konec světa Rosťa19 tož ty si taky z práglu koukám, takže to bude chyba někde tu. Upraveno Duben 6, 200916 r od zabiak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.