jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jirko a co takhle Bavor. To nikdo nemá. to ne,chtel bych Jirka82,podle roku narozeni,nebo Jirka3999 podle SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Superrr. :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 to ne,chtel bych Jirka82,podle roku narozeni,nebo Jirka3999 podle SPZ Podle SPZ, aspoň tě poznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ta druhá zpráva je že tu samolepku nemužu najit.Ted jsem byl v garáži a je v prdeli.Obálka s dopisem tam je od Vitta asamoška v čudu.Nechápu to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nevadí. Zeptám se tady nebo napíšu Vittovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Podle SPZ, aspoň tě poznám. muzes pak na me blikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jj. Nebo troubit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Sere mě to ale-věděl jsem na 100 pro že ji mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Bobajz: já jsem si řikal že je tu někdo novej kdo tu dlouho nebyl a to jseš Ty! ják novej, já tu jsem součást inventáře ok,dik.Kde najdu nejakej jejich seznam? písni Davonovi nebo Igorovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Bobajz: ten nick Ti prostě nesedi.Nemužu si pomoct! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Sere mě to ale-věděl jsem na 100 pro že ji mám. Nedělej si hlavu. Nějak to seženu. Ale díky moc za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jj. Nebo troubit ??? to ne,bo posloucham nahlas rejdiou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Bobajz: ten nick Ti prostě nesedi.Nemužu si pomoct! nick Bobík vznikl v roce 2005 podle jména co jsem dal svému autu. Dlouho jsem přemýšlel o změně a pár dnů před mým odkliknutím z řad adminů mi tohle napsala Kačenka (), že by to bylo nej a tak to dopadlo )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Rosto: ještě to pohledám.Ta neděle je z Vaši strany na 100% ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 bobik a prečo už nie si admin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 100% jen napiš v kolik a do SZ kde. Jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 bobik a prečo už nie si admin? Bacha Maroš pil Colu a jeho otázky začínají být na tělo. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 pil som kofolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Málo plati asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Když musíš, tak musíš..... Kofola co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Taky vám teď zlobí net? Furt vypadává a nějaké stránky nejdou. icq nejde. Peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jj. Taky to trvá věčnost a seká se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Chyba bude asi na Tvém přijinači.U mě vše ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Teď už je to v pohodě. Jen občas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) jj teď taky v poho. Asi bude konec světa Rosťa19 tož ty si taky z práglu koukám, takže to bude chyba někde tu. Editováno: 6. Duben 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.