Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No kósek za Práglem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Dobré ránko chlapci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Krásné dobré ránko.Tady je vymetená obloha.Hamba být v práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jojo. Tady je to taky Azuro. Romčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 krásné ráno, hamba v práci, ale dovolenou ted stejnak nedostanu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Luky. Dnes má být až 23 stupínků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Taková dovolená u moře...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Luky. Dnes má být až 23 stupínků. no...to je už fakt na volno....nejhorší je že se mi do kanclu opírá slunce celý odpoledne a klimoška nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak sundej triko a opaluj se co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 rosťo, a pracovat bude kdo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Někde jsem četl že tento týden má být teplotně jako na Kanárských ostrovech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) rosťo, a pracovat bude kdo???? No ty Luky ale bez trika ne ?? Roman: Je to tak, jako na Kanárech. Editováno: 7. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 cest vsem! tak jak ? u me moc prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 heledte nebude v sobotu nekdo z vas chlastat v prace?jsem s kamosema ve Vinohradsky - http://www.techtle-mechtle.cz ty jedes do techtle mechtle jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 cest vsem! tak jak ? u me moc prace Ahoj Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Letěl bych hned i bez kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No neni to výsměch? http://www.novinky.cz/domaci/165784-topola...-100-tisic.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 tohle uz te prece nemuze rozhodit ja jsem se ted dal do cteni Kmotr Mrazek II. Jestli jsi tohle necetl tak moooc doporucuji, tam uvidis jak to tady chodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To je síla co?Díky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ty jedes do techtle mechtle jo?? zdarec uz sem tam byl )) byl jsi tam? mam foto na booku.... masakr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Ovi. zdarec pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 zdarec uz sem tam byl )) byl jsi tam? mam foto na booku.... masakr.... ja tam obcas chodim, skoda kdyby jsi napsal mohl jsem dorazit nebyl jsem daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ja tam obcas chodim, skoda kdyby jsi napsal mohl jsem dorazit nebyl jsem daleko kuva! ja to vytruboval jak se dalo... ale nejni vsem dnum konec mohl jsi se povozit taky tady jsou 3 fota.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ja jsem tady nebyl, tak to me kua sere to jsme se mohli videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ja jsem tady nebyl, tak to me kua sere to jsme se mohli videt HELE ALE UZ SE PLANUJE DALSI ... A I S AUTEM - ODVOZEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.