O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 kuva caps..... se ti potom ozvu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 tak dej pak vedet to bych se zucastnil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jasna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rosto: jseš tady někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 a uz mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rosto: jseš tady někde? Jj. Akorád občas odběhnu. Copak pane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 a neděle je domluvená.S Vaši strany to plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ovi neblázní já jsem teprve snídal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 100 pro jo. Jen mi pak písni SZ kam a v kolik jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ok Rosto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ovi neblázní já jsem teprve snídal! jo jenze ty si flakac a snidas v 11:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ovi, děláš něco ? Jako já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 diš to...to mě ani nenapadlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ovi, děláš něco ? Jako já ? ja dneska litam jak silenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Doprdele...posral se mi mobil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Copak se mu stalo Romane ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Asi vlhkost Rostiku...to víš...dvakrát mě spadnul do hajzlu a na potřeti už se mnou nechce kamarádit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 NO to se mu nedivím že se mu nelíbí hajzlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Asi umřel no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Bréé poledne , Romane , Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Jiřičku.Jak je při uterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Romane : zatim klid , se udelalo hezky tak sou vsichni venku a nevotravujou, co u tebe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Musim naplánovat dovolenou a vůbec nevím jak...chceme napodzim někam k moři.V létě někam jezdit je podle mě kravina...když je tady hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Joooj uz se to blizi no... to je taky , porad neco vymejslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Bréé poledne , Romane , Rosťo Zdarec Jirko. Pohoda viď. Slunéčko svítí jak v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.