Leden 15, 200916 r Ovidius:chtělo by to nějakou svačinku,co??aby to bylo lepší Upraveno Leden 15, 200916 r od Standis
Leden 15, 200916 r Autor Ovidius:chtělo by to nějakou svačinku,co??aby to bylo lepší Co svačinku, posnídám a jedu se podívat jak vypadá moje paní doktorka. A pak chtě nechtě do pracovního procesu
Leden 15, 200916 r Co svačinku, posnídám a jedu se podívat jak vypadá moje paní doktorka. A pak chtě nechtě do pracovního procesu tak to se někdo má, že vstává tak dlouho. ale za druhou stranu, si budeš dlouho v práci
Leden 15, 200916 r Autor a hrabe vylezl z pelechu, nazdar pane jak se dari ? No, znáš to. Kdyby bylo ještě o trochu líp, už by to nebyla taková zábava. Ale jo, poslední dobou to jde celkem i dost dobře
Leden 15, 200916 r brdo nejak ti blbne mezernik poslouchám ségry a kdo chtěl svačinku? mám tu jogurt s kukuřičnejma lupínkama, dá si taky někdo?
Leden 15, 200916 r Autor tak to se někdo má, že vstává tak dlouho. ale za druhou stranu, si budeš dlouho v práci Co vstává. Ale když sem vlezu večer tak se pokaždý zaseknu a dřív než po půlnoci neodejdu (to už jenom SKAJA je horší zvíře ) a dneska to nebude v hokně tak dlouhý jenom 12:38 - 20:20 ale podle toho že mám 67. (Ol@f ví co je to za pakárnu) tak to bohatě stačí !!!
Leden 15, 200916 r Autor poslouchám ségry a kdo chtěl svačinku? mám tu jogurt s kukuřičnejma lupínkama, dá si taky někdo? Ex Bobík dietář - že by změna profese
Leden 15, 200916 r jak pokračuješ s čalouněním? ted jsem si dodělal výhřevy sedaček, čalounění se zatím odkládá, mam ale v plánu předělat loketku do kůže, páč jí mam i na područkách ve dveřích. Co se týče nějakýho čalounění je v plánu podlaha do kufru, ale nějak není kdy a kde to spáchat(na jaře to snad už pujde). Plánů je plno....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.