Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Musim naplánovat dovolenou a vůbec nevím jak...chceme napodzim někam k moři.V létě někam jezdit je podle mě kravina...když je tady hezky. To je pravda Romane. Tady je v létě taky hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No paráda... sem zvedavej jak bude v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zkusim ho Rosto rozdělat a vysušit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Taky jsem to párkrát dělal a pomohlo to Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 pocasi ok hlad jak krava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zrovna obědvám, takže to řeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ovi takze klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Děláte mě chutě parchanti! Jdu též! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 vzdyt jsi ted jedl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ovi takze klasika no s tim pocasim to tak nebejvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To je fakt ... takhle paradne v dubnu dlouho nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ovi: kuřeci medailonky,bramborová kašička a okureček...ted to zalejvám Plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Těstoviny s nivou a zalejvám 12 tkou Bráníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Bránik nebrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 čau kluci taky po o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Stando.Copak jsi měl dobrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 čus Romčo dneska byly jen šunko fleky a zelnačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 čau klucitaky po o Ahoj Stando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 čau Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Co je s branikem ?? Sem tam dlouho bydlel, branik - proverena kvalita .,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No jasně Eversi. Já piju jen Budvar a nebo Bráník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 moje řeč, akorát po Budvaru bolí hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No Roman má nějakej zmlsanej jazýček, že mu Bčko nevoní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 moje řeč, akorát po Budvaru bolí hlava To je pravda, mě ale jen po 12 tce a aspoň 8 piv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To je pravda, mě ale jen po 12 tce a aspoň 8 piv. jj 12 je parchant, 10 je daleko lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.