mira Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 dobré poledne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ahooooj Míro )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Dobrý podvečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Nazdárek pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Rosto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj. Tak jak v bytečku ? OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 V bytečku je krásně! Ted zrovna zkouším kluka z přidavných jmén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 A umíš je dobře ?? Jen aby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Bry vecer,jsem se prave nehorazne prezral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Já právě papám! Copak jsi měl dobrého???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahóój kamaráde. Já taky a ani nemůžu sedět u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Hele Romčo ty Zenithy se mi totiž líbí jen na tvým upraveným autí. Tomu pasujou jako jedinýmu. Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Já právě papám! Copak jsi měl dobrého???? veprovou peceni s americkejma bramburkama a famoznim sosem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahóój kamaráde. Já taky a ani nemůžu sedět u PC Ahoj,taky mam ted s tim naklanenim nad klavesnici problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rosto: v pohodě! Vždyt jsem si dělal prdel!!! Jiřiku: tak to je luxusní jidlo no...nezbylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Já ale NE. Myslím to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rosto: fakt v pohodě.Je mi jasny že co člověk to názor ale mě se ty Zenithy fakt líbi a na té černé metalíze hodně dobře vynikaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rosto: v pohodě! Vždyt jsem si dělal prdel!!! Jiřiku: tak to je luxusní jidlo no...nezbylo??? prave mi bylo lito zbytku tak jsem to vsechno sezral a nafouknul jsem se jako mic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rosto: fakt v pohodě.Je mi jasny že co člověk to názor ale mě se ty Zenithy fakt líbi a na té černé metalíze hodně dobře vynikaji No právě proto ti to říkám že na tvým autě vypadají úžasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 prave mi bylo lito zbytku tak jsem to vsechno sezral a nafouknul jsem se jako mic Jíří já zbytky od jistý doby nedojídám,protože byly čím dá větší a byl jsem jak balon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jíří já zbytky od jistý doby nedojídám,protože byly čím dá větší a byl jsem jak balon. kdyz to bylo tak dobry.....a nechtel jsem urazit kuchare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Tak to já taky nechci urazit kuchařku. ( mojí ) Editováno: 7. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 A kuchařem byl kdo? Manželka nebo maminka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 A kuchařem byl kdo? Manželka nebo maminka? manzelku nastesti nemam a mamka je v CR,takze to bylo na kamaradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jo takhle! Tak to potom jo.Ty se nebudeš ženit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.