jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jo takhle! Tak to potom jo.Ty se nebudeš ženit? myslim ze jeste nejakej ten rok urcite nee.Jsem na to jeste mladej a blbej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jirko co ten Nick ?? 3999 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jirko co ten Nick ?? 3999 ? zatim jsem adminum nepsal.Jsem nejakej linej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jiřiku: dobrá odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jiřiku: dobrá odpověd je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 zatim jsem adminum nepsal.Jsem nejakej linej Nebuď línej a napiš Davonovi. Ten je šikovnej a určitě ti to hned udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jak línej??? Línej nažrat nejseš ne? Tak vidiš! Taky na mě leze jarní unava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Nebuď línej a napiš Davonovi. Ten je šikovnej a určitě ti to hned udělá. jojo,snad se k tomu dostanu.....nekdy . Nechci ho ted otravovat,privezl si ted z porodnice sviste,tak ma urcite jiny povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jak línej??? Línej nažrat nejseš ne? Tak vidiš! Taky na mě leze jarní unava... tak co se jidla tyce,tak to linej rozhodne nejsem.....vzdyt bych umrel kdybych se nenajedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To už má měsic to mimčo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jako myslíš že kojí jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Davon sem chodí hlavně v noci takže v tom problém nevidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To už má měsic to mimčo ne? myslim ze jen par dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jj. Minulý týden se jim to narodilo. Kluk jak buk. Vojtík myslím a zdravej, to je hlavní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ty woe...já myslel že už to je měsic!!! Víš to jistě Rosto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Někde na Hospodě má vlákno. Koukni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jdi na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobré ráno pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zdar a sílu! To zas bylo ráno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ahoj kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Čau Romčo a Luky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj! Ráno jsem nemohl najit klíče od auta...a nakonec byli v zapalování já jsem tekl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To se stane. Mě jednou zapadly za botník a bral jsem druhý. No Šok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.