baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Bre ranko mladeznici ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nazdar starouší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rosto mrkni se do hospudky OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zdar lidi. Já bych spal až bych brečel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ja bych taky chrapal, musim se kua zacit lecit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Sme 2 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ale tak spolu asi spat nebudem ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zderec...spánek je ztráta času! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ale tak spolu asi spat nebudem ne :-) Ale se najednou nedelej ... na besidce sme byli take spolu ... je fakt, ze sme toho moc nenaspali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jako tam na tebe mam hluboke vzpominky, jen co je pravda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 BAF! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 cest pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 BAF! Ahój Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj Ovi.Tak co zjistil jsi mi pronájem ty dlouhy káry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kdo nesnidal, tak honem ke mne, at to nemusim uklizet, pomuzete mi to snist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 zdarec vsem panove ! taky toho mate jako ja? uplne az divny kolik je prace!! TFUJ!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kdo nesnidal, tak honem ke mne, at to nemusim uklizet, pomuzete mi to snist a to ja bych sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj Ovi.Tak co zjistil jsi mi pronájem ty dlouhy káry??? hele jeste jsem s nim nemluvil ani po tel. ... neboj pak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kdo nesnidal, tak honem ke mne, at to nemusim uklizet, pomuzete mi to snist Zdarec Houmi. Nějak nemám hlad čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No skoda, zbylo tady toho dneska docela dost tak si dam ja, no, ale to abych sel poradne cvicit potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ovi: ok,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Haleluja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hój Eversi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.