Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak chápu Romana, mě by to taky pěkně nas...lo, ale pokud je to jen popraskaný lak, tak to není nic strašnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ano.Dává ji sestřička co má wocas menz nohama...woe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Romčo: a sakra, do toho teda nejdu.. si užiju v Německu dooooooooost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Teď se na to vyflákni a jezdi. Až na tebe budou mít čas,tak to tam dáš. Já to mám taky dráplý a sere mě to a to jsem si to udělal sám já debil. Za 14 dní mi to kámoš lákne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak to já jsem si taky už pár rýh udělal sám a to jsem si dal jmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 20 dubna jdu na lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No to mi povídej. Umeju o víkendu auto,pak jdu v garáži natírat segmenty a nacouvám si do horala. Škráblý na kufru jak kráva. Je to na kyt. :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nejhorší je že ta metla se těžko opravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rosto: bude se střikat celej zadní náraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak já frčím.Zatim čáu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jj, to znám Rosťo. děs běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak já frčím.Zatim čáu. Čau Romčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 taky utíkám domu Rosťo más SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak se měj. Taky mažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Najezenej a spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj Jirko. zdarec sousede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jsem dneska absolvoval cestu Krumlov - Strakonice s Passatem (r. 00) s 85 kW PD a musim rict, zlata moje Octavka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 zdarec sousede Kdy budeš v CZ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj.Hlasí se smolař s naprcanym zadkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nekdo nedobrzdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Houmik: tady to je: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Aaaaaha, tak to je pech... heh, takovy ty debilni kecy litosti kolem moc nepomuzou, co, tak hlavne, at to mas brzo v cajku. Typek za zenskou asi cumel po holkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kdy budeš v CZ ?? pristi tyden bych mel dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Co tam vůbec dělaš? Pracuješ nebo váliš šunky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.