Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8

Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

Ale jo, jde to ... vcera sem byl nicit telo na kole, ale daleko sem se nedstal, pak sem cucel na fotbal a lepil pritom eeero, takze docela dobre ;) Co Ty?

no na kole uz jsem se taky zacal nicit ale zatim jen asi 30km nic moc, letos bych chtel tak 2000km tak se musim snazit.

a vecer jsem taky koukal na tu Barcelonu a ty ten Mnichov sfoukli jak svicku ty voe ;) krasny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus Michal!

baurak-no cece ok pocasi ok ale prace ze sem jeste ani neumyl a neprezul skopka..... ale ted o vejkendu se na to chystam...

tak to ja uz mam prezouvani za sebou, ted musim jeste na jednou auto vybrat nejaky epesni elektrony a bude me cekat jeste jedno prezouvani ;)

Odkaz ke komentáři

no na kole uz jsem se taky zacal nicit ale zatim jen asi 30km nic moc, letos bych chtel tak 2000km tak se musim snazit.

a vecer jsem taky koukal na tu Barcelonu a ty ten Mnichov sfoukli jak svicku ty voe ;) krasny

Mno ja mam cca 60km takze na tom nejsem o nic lepe, hlavne tady je proste jeste furt snih, takze se tu daleko nedostanu a po silnicich me to nebavi .. vsak koukni jak to tu okolo vypada : http://danbal.rajce.idnes.cz/Jizerky_prvni...kus_-_7.4.2009/

Jinak fotbal parada ... dal sem na Barcu nejaky prachy tak me to tesilo dvojnasob ;)

Odkaz ke komentáři

Mno ja mam cca 60km takze na tom nejsem o nic lepe, hlavne tady je proste jeste furt snih, takze se tu daleko nedostanu a po silnicich me to nebavi .. vsak koukni jak to tu okolo vypada : http://danbal.rajce.idnes.cz/Jizerky_prvni...kus_-_7.4.2009/

Jinak fotbal parada ... dal sem na Barcu nejaky prachy tak me to tesilo dvojnasob ;)

mistama jeste na bezky :) nejlepsi ta fotka jak si seknul kolo pres cestu - to jsi se vymaz ne? :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...