MichalF Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 mistama jeste na bezky nejlepsi ta fotka jak si seknul kolo pres cestu - to jsi se vymaz ne? Jojo ono pod kazdou foto je nejakej komentar ... a presne jak pises ... cesta nad tim peknej kopec dolu krasne sucha a pak zatacka a zatim tohle ... a tam sem se rozmazl ... nastesti boty se vyply a ja dal jen par kotoulu po snehu a ledu .. odrene koleno jinak vsecko fpohodicce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jojo ono pod kazdou foto je nejakej komentar ... a presne jak pises ... cesta nad tim peknej kopec dolu krasne sucha a pak zatacka a zatim tohle ... a tam sem se rozmazl ... nastesti boty se vyply a ja dal jen par kotoulu po snehu a ledu .. odrene koleno jinak vsecko fpohodicce. :) tak to to dopadlo jeste oukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ve městě...přímo v centru.Chlap odbočoval doleva...já zastavil,ženská za mnou taky a chlap to neubrzdil a namrdal to do žensky a ona do mě.Ovi...tak já asi na rozdil od Tebe s tim autem jezdím no ale nasranej jsem byl pěkně.Vylezl jsem z auta a čekal jsem sbořenej celej zadek ale naštěstí jen lak takže musi celej zadní RS nárazník do lakovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jezdim s nim jen kazdej den do prace a zpet +- 40km pak 2x tejdne na treninky a po cely CR kazdou sobotu na zapasy.... takze ho mam na koukani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ve městě...přímo v centru.Chlap odbočoval doleva...já zastavil,ženská za mnou taky a chlap to neubrzdil a namrdal to do žensky a ona do mě.Ovi...tak já asi na rozdil od Tebe s tim autem jezdím no ale nasranej jsem byl pěkně.Vylezl jsem z auta a čekal jsem sbořenej celej zadek ale naštěstí jen lak takže musi celej zadní RS nárazník do lakovny Bych byl asi hodne nasr...., ale pak si clovek rekne .. dokud sou to jen plechy, v tomto pripade jen lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Nenaděláš nic.Nejhorší je to že to prostě neovlivniš nebo jak se řiká...v nespávnej čas na nesprávnem místě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobré ráno pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobré Rosto,dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj kamaráde. Už jsi v pohodě. Hlavně že se ti nic nestalo kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 V pohodě jsem byl už včera ale víš jak...pořád tě to sere.Zase starosti a běhání i když mě to nebude nic stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Mno ja mam cca 60km takze na tom nejsem o nic lepe, hlavne tady je proste jeste furt snih, takze se tu daleko nedostanu a po silnicich me to nebavi .. vsak koukni jak to tu okolo vypada : http://danbal.rajce.idnes.cz/Jizerky_prvni...kus_-_7.4.2009/Jinak fotbal parada ... dal sem na Barcu nejaky prachy tak me to tesilo dvojnasob jj tak v tomhle se jezdi spatne to je pravda, u nas uz se nastesti jen prasi ale uz by jsme mohli zacit domlouvat nejakou tu projizdku na kole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Baurak: raději bych pil...včera jsme bourali co jsi delal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobré ráno pánové. zdarec zase dalsi drsnej den v praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 V pohodě jsem byl už včera ale víš jak...pořád tě to sere.Zase starosti a běhání i když mě to nebude nic stát. Jsem rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 zdareczase dalsi drsnej den v praci? Tak tak Ovi. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak jdu něco dělat.Zatím zdar a sílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jj tak v tomhle se jezdi spatne to je pravda, u nas uz se nastesti jen prasi ale uz by jsme mohli zacit domlouvat nejakou tu projizdku na kole :-) No hele ja nejsem proti ... o vikendu sme byli v Doksech a tam nekde okolo machace az na letiste v Mimoni a tam po tech lesich a jako paraaada !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No hele ja nejsem proti ... o vikendu sme byli v Doksech a tam nekde okolo machace az na letiste v Mimoni a tam po tech lesich a jako paraaada !! ty voe nedate vedet, bych prijel bylo nadherne kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak tady se planuje sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Dobré játro(tra) pánové To je počásko hnedka plnej optimismu - prace zadna no bajko. Editováno: 9. Duben 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 cus prej prace zadna.... to je v riti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 čus klucííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Hoj stando , copak Ovi nevis kam driv ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobré játro(tra) pánové To je počásko hnedka plnej optimismu - prace zadna no bajko. Zdarec bubeníku. čaus Stando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Zdrávas Rostíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.