Duben 9, 200916 r Rejpale , teda Rosťo - klasika čínu .. akorat to tu je chcíplý nevim asi vsichni sli k vode
Duben 9, 200916 r Jasne ze jo.... , jakmile se bude neco rysovat dam hlasku se objev na koncerte Upraveno Duben 9, 200916 r od Evers
Duben 9, 200916 r sme v unoru hrali na ziskove , sem to tu roztruboval ale to neee to sis nekde valel sunky
Duben 9, 200916 r No jo koukám ty ses čerstvej jak já.... Akorat ty prizpevky si nejak nasazel rychlejs
Duben 9, 200916 r No u mě dobrý..byl jsem v pizzerce a ted už nebudu dělat nic...pročtu nějaké články a padnu do postele..zítra jedu se švagrem pro nový auto..ne moje ale jeho:)
Duben 9, 200916 r Boli hlava, boli hlava dneska zase cely den kolem baraku, uz me to zacina m*dat konec skoly se mi blizi a misto toho, abych se ucil, tak tady zednicim... ted jsem dostal chut na pizzu, diky, Bylzde
Duben 9, 200916 r Rosta: heh, kdyby... delam to jen za teplou polivku k obedu jak uz jsem tady psal, dodelavame sezeni pro hosty na zahradce. Co vy, nejaky plany na vikend? Uz se to blizi...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.